Børne- og Autismecenter, Region Syddanmark,

Faaborg-Midtfyn
25-05-2018

Økonomi medarbejder

Kontakt

Børne- og Autismecenter, Region Syddanmark

Holmehøjvej 2 A
5750
Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-05-2018
Udløber:
17-06-2018
Kviknummer:
LJA-61582524
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Om jobbet 
Har du lyst til at arbejde med tal og økonomistyring og samtidig være med til at gøre en forskel for børn og voksne med autisme, handicap og sociale vanskeligheder? Så kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling i administrationen ved Børne- og Autismecenter, primært i forhold til afdelingerne på Holmehøj/Ringe, Kirkevej/Kværndrup, Teglgårdsparken/Middelfart og Æblehaven/Kolding. 
 
Dine primære opgaver vil blive: 
 • Daglig drift, herunder bilagsbehandling og fakturering.
 • Beregninger af borgerbetalinger. 
 • Afstemning af kontantkasser. 
 • Regnskabsafstemning.  
 • Økonomistyring og budgetlægning for det samlede center, herunder løbende at tilpasse budgettet til det aktuelle indtægtsgrundlag. 
 • Månedlig økonomi- og aktivitetsopfølgning i samarbejde med centerledelse og afdelingsledere. 
 • Rådgive, vejlede og sparre med centerledelse og afdelingsledere i forhold til diverse økonomifunktioner. 
 • Takstberegning i forhold til botilbudspladser og dagtilbudspladser.
 • Optimere og kvalificere budget og takstberegninger.
 
Profil 
Vi forventer, at du via din uddannelse og tidligere jobs har erfaring i ovenstående eller sammenlignelige jobfunktioner. Du skal være systematisk i din arbejdsform og samtidig besidde gode kommunikations- og samarbejdsevner. Endvidere er det vigtigt, at du formår og er indstillet på at formidle økonomiske problemstillinger til personer uden økonomisk baggrund på en enkel og forståelig måde – såvel på skrift og mundtligt.
 
Vi forventer, at du har stor erfaring med Excel. I dit daglige arbejde vil du desuden skulle arbejde med systemerne NemØkonomi, AS2007 (afregningssystem) og Prisme (økonomisystem), det vil således være en fordel, hvis du har kendskab til disse værktøjer.
 
Vi ser gerne, at du har kørekort og bil.
 
Derfor skal du vælge os, idet vi tilbyder...
 • en afvekslende hverdag i et velfungerende center, hvor vi har fokus på at skabe sammenhæng mellem arbejdsliv og familieliv samt give plads til faglig udvikling.
 • at du kan arbejde selvstændigt med mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver og tilrettelægge din egen arbejdsdag.
 • et godt fællesskab med centerledelsen, afdelingsledere og administrationen, som er dine nærmeste kollegaer og som sidder på flere matrikler i centret.  
 • at du får kompetent sparing med de øvrige økonomimedarbejdere på det regionale sociale område, og du bliver del af det fælles økonominetværk.
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Stillingen er på 37 timer om ugen med og med start fra den 1. august 2018. 
Lønnen aftales efter gældende overenskomst og principper i Ny Løn. 
 
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Niels Christian F. Hansen, 4043 4618 eller leder for kvalitet og udvikling Lene Stentoft, 2167 9835. 
 
Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 21. juni 2018, hvor vi aftaler nærmere om det præcise ansættelses tidspunkt. 
 
Om Børne- og Autismecenteret  
Børne- og Autismecenteret er en del af Region Syddanmarks socialområde. Centeret leverer højt specialiserede ydelser til blandt andet børn og voksne med autisme samt børn og unge med handicap og sociale vanskeligheder. Ydelserne skabes af højt kvalificeret personale i samarbejde med den enkelte borger, kommuner og pårørende. Centeret tilbyder bo- og dagtilbud, konsulentydelser/støtte i eget hjem, rådgivning og undervisning og er VISO leverandør på både voksen- og børneområdet. Centeret har afdelinger i Ringe, Kværndrup, Odense, Middelfart og Kolding og beskæftiger i alt ca. 250 medarbejdere.  

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016