Organkirurgi, Kolding Sygehus,

Kolding
28-09-2018

Operationssygeplejerske til Operationsafsnittet, Sygehus Lillebælt Kolding

Kontakt

Organkirurgi, Kolding Sygehus

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-66013842
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at skabe patientforløb med kvalitet og nærvær sammen med os? 
 
Vil du være en aktiv del af et stærkt tværfagligt samarbejde på operationsstuen med patienten i centrum? 
 
Vi er et operationsafsnit i udvikling og søger nye kolleger med kompetencer indenfor operationssygepleje, eller lyst og mod til at indgå i et individuelt tilrettelagt oplæringsforløb. Ansættelse 1. januar 2019, 37 timer i oplæringsforløbet, og derefter efter aftale. 
 
Kolding Sygehus er et af regionens akutsygehuse med specialisering indenfor benign kirurgi, og sygehuset er fra 2018 landets første besøgscenter for robotassisteret benign kirurgi. Inden for operationssygepleje er der mulighed for udvikling og specialisering, funderet i et tæt tværfagligt samarbejde, med fokus på høj kvalitet, faglighed og god ressource udnyttelse til gavn for vores patienter. 
 
Vi har planlagte og akutte patientforløb indenfor specialerne Organkirurgi, Gynækologi/Obstetrik, Ortopædkirurgi og karkirurgi. Du vil primært få tilknytning til Organkirurgi og Gynækologi/Obstetrik, og indgå i det fleksible akutte beredskab på Operationsafsnittet i vagten, inden for alle fire specialer. 
 
Personalegruppen på Operationsafsnittet er kendetegnet ved høj faglighed, bred erfaring og gode kompetencer indenfor udvikling. Vi har, i første halvdel af 2018 haft fokus på Exellent sygepleje under overskriften, ”At føle sig kompetent” med særligt fokus på vores basiskompetencer. Formålet er, at alle sygeplejersker skal føle sig kompetent til at varetage kerneopgaven på Operationsafsnittet, beskrevet i vores kompetenceprofil. I anden halvdel af 2018 vil vi forsat have fokus på ”At føle sig kompetent”, dog med en anden vinkel, da Exellent sygepleje handler om meget mere end at være klinisk specialist. Exellent sygepleje på Operationsafsnittet er en øget bevidsthed på hvordan vi udføre de kliniske procedurer, og hvordan vi samarbejder i det tværfaglige fælleskab på operationsstuen. 
 
Vi er et afsnit med 25 engagerede operationssygeplejersker, med stor mulighed for indflydelse på vores arbejdsplan. Det gode kollegaskab og det gode humør er en vigtig værdi for os, og gør os stærke i en travl hverdag. Dagvagten møder kl.0730.1500 og afløses af aften/natvagten, som møder fra kl. 14.30 – 07.30. Du kan forvente en vagtplan med vekslende arbejdstider, med 4 planlagte lange vagter på 6 uger hvoraf to af dem ligger i weekenden.   
 
Du har: 
  • Særlig interesse i at fordybe dig, og dygtiggøre dig i den tekniske og instrumentelle del af sygeplejen.  
  • Lyst og evne til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde, hvor det ofte vil være operationssygeplejersken, der har den koordinerende rolle, med patienten i fokus. 
  • Lysten til at engagerer dig i at udvikle og optimere operationssygeplejen og være en del af den løbende kompetenceudvikling, med fokus på patientsikkerhed og den patientoplevede kvalitet. 
  • Evnen til at se muligheder og indgå konstruktivt i en omskiftelig arbejdsdag, og tage ansvar for flowet på Operationsgangen. 
  • Bevidsthed om eget ansvars- og kompetenceområde, og evne til at reflekterer over egne handlinger sammen med dine kolleger, og sætter det i spil til læring for dine kolleger. 

 

Vi står for og kan tilbyde: 
  • Et spændende speciale i udvikling, med højt specialiserede funktioner, kliniske teams og tradition for gode tværfaglige samarbejdsrelationer, som styrkes og udvikles bl.a. gennem klinisk simulation. 
  • En kollegagruppe med et stærkt sammenhold, høje faglige kompetencer og visioner for operationssygeplejen, med fokus på kontinuerlig kompetence udvikling og kompetence vedligehold. 
  • Et gennemarbejdet introduktions program på op til 6 måneder, som tager udgangspunkt i dine kompetencer. 
  • Et arbejdsmiljø som rummer det gode kollegaskab, tillid og omsorg for hinanden, respekt og rummelighed. 
  • En afdeling hvor fejl og utilsigtede hændelser altid betragtes som en mulighed for læring og refleksion for fælleskabet.  

Har du uddybende spørgsmål eller brug for mere information, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Lotte Duelund Kragh på mail lotte.duelund.kragh@rsyd.dk eller telefon 76362664. Du er også velkommen til at besøge os og se afdelingen. Funktionsbeskrivelsen kan rekvireres. 

Ansøgningsfrist søndag d. 21. oktober 2018 
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag d. 25. oktober mellem kl. 08.30 og kl. 14.00. 
Du kan læse mere om Sygehus Lillebælts virksomhedsgrundlag, Ledelsesgrundlag og Arbejdsmiljøpolitik på sygehusets hjemmeside. 
 
For at vi kan give din ansøgning den bedste behandling bedes du søge vha. knappen "søg nu"

Udvalgte job
Lignende job
Region Midtjylland
Midtjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016