Organkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus,

Vejle
28-09-2018

Organ- og plastikkirurgisk sengeafsnit Vejle Sygehus søger sygeplejerske og social- og sundhedsassistent

Kontakt

Organkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus

Beriderbakken 4
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2018
Udløber:
15-10-2018
Kviknummer:
LJA-66011573
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om et job, hvor der er et godt mono- og tværfagligt samarbejde? 
 
Ønsker du at arbejde et sted, hvor det er tilladt at være ny, og hvor du trygt kan spørge om det samme mere end en gang? 
 
Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor vi løbende holder undervisning i afdelingen? 
 
Vil du gerne arbejde med patient- og pårørende inddragelse? 
 
Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er vi ca. 50 sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter M/K i alle aldre, der søger en ny kollega, som har lyst til at blive en del af et godt fagligt fællesskab, er engageret og brænder for sygeplejen i et sengeafsnit. 
 
Lidt om vores afdeling: 
Afdelingen er en del af ”Patienternes Kræftsygehus” og den primære opgave er præ- og postoperativ pleje og omsorg for patienter med tarmkræft, brystkræft, modermærkekræft og forskellige typer af hudkræft. Derudover har en del terminalt syge patienter åben indlæggelse i afdelingen. 
 
For afdelingen er patient- og pårørendeinddragelse et nøgleord, og vi arbejder ud fra Sygehus Lillebælts værdigrundlag hvor det er patienten først. 
 
Vi arbejder med kvalitet og udvikling af sygeplejen, og uddanner sygeplejestuderende på 1, 2. og 6. semester, samt social- og sundhedsassistentelever i deres sygehuspraktik. 
 
Afdelingen står foran en ombygning, som medfører, at vi fremadrettet får et sammedagsafsnit med 6 pladser, samt en gennemgribende renovering af det ene af de to eksisterende sengeafsnit. 
 
Du får indflydelse på egen arbejdsplan, og kan vælge mellem at arbejde hver anden eller hver tredje weekend – i ferieperioder må du dog være indstillet på, at det indimellem kan blive hver anden weekend.
Ansættelsesnorm efter aftale. 
 
Har stillingsannoncen gjort dig nysgerrig på at høre mere, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Gitte Gee på telefon 7940 5673.  
Din ansøgning sender du til Oversygeplejerske Helle Gangelhof, Organ- og plastikkirurgisk afdeling Vejle Sygehus, inden den 15.10.18.
Samtaler vil blive afholdt i uge 42. 

Udvalgte job
Lignende job
Region Midtjylland
Midtjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016