Gem annonce
Nørmark Privathospital

Nørmark Privathospital,

Ishøj
29-03-2021

Ortopædkirurg søges til privathospital

Kontakt

Nørmark Privathospital

Baldersbækvej 5,
2635
Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2021
Udløber:
28-04-2021
Kviknummer:
LJA-81869867
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Ortopædisk kirurgi
Beliggenhed

Ortopædkirurg 30 eller 37 timer ugentligt søges til Nørmark Privathospital i Ishøj, hvor nøgleordene i vores hverdag er, engagement, professionalisme, kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære.

Du vil indgå i et ortopædkirurgiskhold på fem ortopædkirurger, hvor din dagligdag vil foregå med konsultationer og operationer.

Vi tilbyder

  • Kun dagligt arbejde, ingen vagter
  • Udelukkende lægearbejde
  • En arbejdsplads med stort patient flow
  • Sundhedsforsikring efter 3 mdr.
  • Engagerede kollegaer
  • Løn efter aftale

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt Pia Larsen 36 49 87 00. Du er også velkommen til at besøge os på vores hjemmeside www.normarkprivathospital.dk
Er du vores nye kollega så send os en ansøgning, CV og relevante papir via nedenstående link hurtigst muligt.

Ansøg ved at sende til finn@normarkprivathospital.dk

Om Nørmark Privathospital
På Nørmark Privathospital har vi kun ét mål, og det er glade og tilfredse patienter, og vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære. Nørmark Privathospital har klaret sig flot i den sidste Landsundersøgelse for Patientoplevelser, og patientoplevelsen er medårsag til, at Nørmark Privathospital er vinder af Ishøj Erhvervspris 2015.
Siden Nørmark Privathospital blev grundlagt i 1997, har vi været i konstant udvikling for at kunne give den bedste behandling. I dag giver Nørmark Privathospital et bredt behandlingstilbud til 8.000 patienter om året og vores dygtige speciallæger dækker både ortopædkirurgi, plastikkirurgi, billeddiagnostik (ultralyd, røntgen og snart to MR-scannere), fysioterapi, reumatologi, neurofysiologi (EMG og ENG), gynækologi og mave-/tarm-kirurgi. og som noget nyt kan vi også tilbyde undersøgelse og behandling hos øre-næse-halslæge.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg ved at sende til finn@normarkprivathospital.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Har du læst?
 

nr. 14/2016