Medicinske Sygdomme Aabenraa,

Aabenraa
28-11-2018

Overlæge eller afdelingslæge til Mave-Tarm Sygdomme, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa (genopslag)

Kontakt

Medicinske Sygdomme Aabenraa

Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabernaa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-11-2018
Udløber:
12-12-2018
Kviknummer:
LJA-68347736
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Gastroenterologi og hepatologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en engageret, positiv og højkompetent speciallæge i gastromedicin til fastansættelse på fuldtid som afdelingslæge eller overlæge til Afsnit for Mave-Tarm sygdomme på, Medicinske Sygdomme Aabenraa, Sygehus Sønderjylland.   
 
Vi forventer at du er   
  • fleksibel   
  • har gode samarbejdsevner   
  • har høj arbejdsmoral   
  • har gode kommunikationsevner   
  • har vilje og evne til at lære fra sig   
 
Om afdelingen   
Afdelingen har en flad struktur, hvor alle arbejder tæt sammen og har medansvar for og medindflydelse på driften. Du vil få mulighed for, at sætte dit personlige præg på afsnittet og bidrage til etablering og udvikling af dette. Vi er ved, at opbygge et fagligt stærkt og målrettet gastomedicinsk team med et godt uddannelses- og arbejdsmiljø, som på sigt skal varetage uddannelse af HU-læger i gastroenterologi. Der er fornyligt flyttet gastomedicinske senge fra parenkymkirurgisk afdeling til medicinsk regi og vi er ved at etablere en enhed med ambitioner om høj faglighed, udviklingsmuligheder og gode patientforløb. Vi ønsker, at fremme en kultur baseret på gensidig respekt, positiv og konstruktiv feedback samt et godt samarbejde på tværs af specialer og afdelinger. Afsnittet skal være kendetegnet ved en god stemning, engagement, faglig stolthed i stabile rammer med rum til faglig udvikling, et godt uddannelsesmiljø og glade medarbejdere.
 
Afsnittet har i alt 25 senge, hvor 5 senge gastromedicinske og resten dedikeret til brede medicinske patienter. Afsnit for Mave-Tarm sygdomme er en del af Medicinske Sygdomme, Aabenraa som også omfatter Geriatri, Hæmatologi og Karkirurgi, hvor de sidste 2 har ambulant virksomhed. Vi uddanner på nuværende tidspunkt KBU- læger, intro-læger, HU-læger i Geriatri, Almen Medicin og Reumatologi. Afsnittet har 2 fastansatte læger i gastromedicin. Desuden har vi 3 speciallæger i gastromedicin ansat som faste vikarer og et meget tæt samarbejde med Gastromedicinsk Afdeling S på OUH, som leverer service fra 10 læger på skift til stuegang og ambulatorium.  
 
Der er forventning om at du går stuegang på dit afsnit, laver skopier og varetager ambulatorium.   
 
Om Sygehus Sønderjylland   
Sygehus Sønderjylland har ca. 2.800 medarbejdere fordelt på de tre matrikler Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Sygehuset i Sønderborg er et specialsygehus med særligt fokus på elektive og ambulante aktiviteter. I Tønder fungerer sygehuset primært som medicinsk daghospital. Akut-aktiviteterne er placeret i Aabenraa, som i 2020 er et fuldt udbygget akutsygehus.   
 
Sygehusets organisering fremgår her.   
 
Ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.
 
Ved interesse eller spørgsmål kontakt venligst Konst. ledende ovl. Barbara Ratajczyk mobil 24821407 eller Oversygeplejerske Marianne Høgsted mobil 91165857 eller Afdelingssygeplejerske Anita Lindenborg 29100801.
 
Ansøgningsfristen er den 12.12.2018. 
 
Der afholdes ansættelsessamtale den 19.12.2018. 

Har du læst?
 

nr. 14/2016