Børn og Unge,

Aabenraa
12-06-2018

Overlæge / neonatolog til Børn og Unge, Sygehus Sønderjylland i Aabenraa

Kontakt

Børn og Unge

Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-06-2018
Udløber:
25-06-2018
Kviknummer:
LJA-62281630
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Pædiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En stilling som overlæge i afdelingen for Børn og Unge på Sygehus Sønderjylland, Aabenraa er ledig til besættelse fra 1. november 2018 eller efter aftale. 
 
Vi søger en speciallæge i pædiatri med almen, bred uddannelse og med interesse for og erfaring med neonatologi. Til stillingen er tilknyttet funktion som uddannelsesansvarlig overlæge. 
 
Afdelingen er placeret i den nybyggede del af sygehuset i Aabenraa, i "Familiehuset", som vi deler med afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler.
 
Du skal sammen med dine speciallægekolleger være med til at opretholde et højt fagligt niveau og udvikle specialet og afdelingen. 
 
Afdelingens lægebemanding udgøres af 8 overlæger/afdelingslæger, 4 1.reservelæger og 8 reservelæger. Du vil indgå i et 10-skiftet  bagvagtslag med tilstedeværelsesvagt. 
 
Afdelingen for Børn og Unge består af Afsnit for Børn og Unge (15 sengepladser, heraf 4 akutte) og Neonatal- og Barselsafsnit med 10 neonatale sengepladser). Vi har regionsfunktion i neonatologi og modtager børn fra uge 28. 
 
Vi dækker det pædiatriske speciale bredt og har ca. 3.500 akutte og godt 9.000 ambulante kontakter årligt. 
 
I ansøgningen bedes du forholde dig til de 7 lægeroller. Du bedes sammen med din ansøgning vedlægge udfyldt skema til brug ved lægefaglig bedømmelse af overlæger og klinikledere i Region Syddanmark. Du finder dokumentet her - http://www.videreuddannelsen-syd.dk/wm225726
 
Du bliver ansat i henhold til overenskomsten mellem FAS og Danske Regioner. 
 
Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at henvende dig til ledende overlæge Preben Berg Nielsen, tlf. 7997 2320, preben.b.nielsen@rsyd.dk
 
Ansøgning bilagt CV og dokumentation for autorisation og speciallægeanerkendelse stiles til Afdelingsledelsen, Børn og Unge, Sygehus Sønderjylland. Ansøgningsfrist er 25. juni 2018. 
 
Har du svært ved at beslutte dig? Kom forbi - vi viser gerne afdelingen frem!
 
Brug linket nedenfor til at søge stillingen.

Har du læst?
 

nr. 14/2016