Frederiksberg Hospital

Frederiksberg Hospital,

Frederiksberg
15-02-2018

Overlæge og daglig leder af Center for Komplekse Symptomer

Kontakt

Frederiksberg Hospital

Ndr. Fasanvej 57, Vej 8, opg. 2
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2018
Udløber:
19-03-2018
Kviknummer:
LJA-56334302
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge og daglig leder af nyt Center for Komplekse Symptomer

 

En nyoprettet stilling som afsnitsansvarlig overlæge for nyoprettet Center for Komplekse Symptomer, ønskes besat af overlæge med lyst til og erfaring i at opbygge en ny funktion. Centeret er en del af Socialmedicinsk Center, der er beliggende på Frederiksberg Hospital.

 

Kvalifikationer

 

 • Bred klinisk erfaring indenfor flere sygdomsområder. Ansøger skal være i stand til at vurdere et bredt spektrum af såvel somatiske som psykiatriske lidelser. 

 • Erfaring fra tværfagligt samarbejde såvel med andre faggrupper som med andre regionale hospitalsspecialer.

 • Erfaring fra at indgå i, samt lede tværfaglige behandlingsteams.

 • Erfaring med såvel drifts- som personaleledelse.

 • Der lægges vægt på gode evner til samarbejde og kommunikation samt evne til at bevare et professionelt overblik, også i komplicerede sager. 

 • Endvidere lægges vægt på initiativ og engagement samt positiv indstilling til samarbejde eksternt i forhold til bl.a. praktiserende læger, kommuner og borgere og der vil blive lagt vel på såvel stærke faglige som kommunikative kompetencer. 

 

 

Centrets opgaver

Center for Komplekse Symptomer skal udrede og behandle voksne patienter med vedholdende fysiske symptomer, der ikke er bedre forklaret ved anden påviselig fysisk eller psykisk sygdom, og som påvirker funktionsevne og livskvalitet i væsentlig grad. Centerets funktioner vil især være følgende:

 

1. Ambulant udredning

2. Ambulante behandlingsforløb

3. Undervisning og formidling af nyeste viden på området

4. Forskning og udvikling

 

Centeret vil lægge vægt på en bio-psyko-social og individuel tilrettelagt udredning og behandling med inddragelse af nyeste viden såvel biologisk som psykologisk og socialt.  Behandlingsteamet vil bestå af læger, psykologer, fysioterapeuter, socialfaglige konsulenter samt sygeplejerske. Centeret vil lægge vægt på en anerkendende tilgang med afdækning af den enkelte patients ønsker og behov.

Centeret vil skulle etablere og udvikle samarbejde med patienter og relevante patient- og borgerorganisationer, de praktiserende læger, kommuner samt relevante afdelinger i Region Hovedstaden. 

Centeret vil få et budget på 8,5 mill. til 10 12 medarbejdere. 

 

Vi kan tilbyde dig

 

 • Et fagligt stærkt, ligefremt og innovativt arbejdsmiljø i et Center under opbygning og udvikling.

 • Spændende og afvekslende opgaver med stor tværinstitutionel kontaktflade både internt og eksternt.

 • Kommunikative udfordringer

 • Tværfagligt samarbejde herunder også stærk sparring såvel fagligt som ledelsesmæssigt fra et veletableret Socialmedicinsk Center.

 • Dygtige og engagerede kolleger.

 • Stillingen er vagtfri.

 

 

Den faglige bedømmelse af ansøgningen vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor de 7 kompetenceområder, der svarer til de 7 roller i den nye speciallægeordning, jf. Vejledning for bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden.

 

Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med gældende overenskomst. 

 

Ansøgnings frist mandag d. 19.03.18 kl. 12.00 og der vil blive afholdt samtaler torsdag d. 22.03.18.

 

Yderligere oplysninger om stillingen, herunder stillingsbeskrivelse, kan rekvireres ved henvendelse til ledende overlæge Sven Viskum, tlf. nr. 3864 9802, mobil 5171 1909.

 

Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved at rette henvendelse til afdelingsledelsessekretær Rikke Rønn-Jensen, rikke.strandvold.roenn-jensen.03@regionh.dk.


Lignende job
Afdelingen for Klinisk Patologi - Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Ortopædkirurgisk Afdeling O, Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016