Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse,

København
24-08-2017

Overlæge (projektchef) til Forebyggelse & Oplysning i Kræftens Bekæmpelse

Kontakt

Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100
København Ø
Danmark
Tlf: 35 25 75 00
Praktisk information
Oprettet:
24-08-2017
Udløber:
23-09-2017
Kviknummer:
LJA-48778540
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Onkologi,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at forebygge kræft og har du lyst til at bruge dine kompetencer i et spændende og tværfagligt forebyggelsesmiljø?

 

Vi søger en overlæge til stå i spidsen for Kræftens Bekæmpelses oplysnings- og rådgivningsindsats for at øge deltagelsen i HPV-vaccination og screeningsprogrammerne samt sikre at danskerne kender de vigtigste symptomer på kræft og søger læge i tide. Du bliver leder for en gruppe med seks medarbejdere med kompetencer inden for kommunikation, folkesundhedsvidenskab og antropologi.

 

Du er speciallæge med generel viden om kræftsygdomme og epidemiologi. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til screening og HPV-vaccination. På disse områder vil du i høj grad være Kræftens Bekæmpelses profil udadtil. Du skal derfor være dygtig til at formidle din viden både i faglige kredse og til den brede befolkning. En væsentlig del af formidlingen vil foregå via medierne, så det er vigtigt at du kan lide at være på.

 

Som person er du engageret, initiativrig og udadvendt. Du kan skabe både resultater og relationer og har en anerkendende ledelsesstil med respekt for forskellige fagligheder. Du har overskud til at se ud over dit eget faglige felt og indgår gerne i samarbejder i afdelingen og med øvrige afdelinger i Kræftens Bekæmpelse.

 

Vi tilbyder

En lederstilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et tværfagligt, effektivt og uhøjtideligt forebyggelsesfagligt miljø. Du vil referere til forebyggelseschefen og indgå i afdelingens ledelsesgruppe. Du får løn og pension efter den gældende lederaftale mellem Kræftens Bekæmpelse og en række akademikerorganisationer, herunder FAS.

 

Mere information

Læs mere og søg stillingen på www.cancer.dk/job. Har du yderligere spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte forebyggelseschef Mette Lolk Hanak på telefon 35257688 eller mail: mhanak@cancer.dk.  

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Vi vil løbende invitere relevante kandidater til en uddybende samtale. Når vi har besat stillingen, og stillingsopslaget ikke længere er aktivt, vil alle ansøgere blive orienteret.

 

Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49

2100 København Ø

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Sanofi Genzyme
Hørsholm, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016