Forsvarets Sanitetskommando

Forsvarets Sanitetskommando,

Aarhus
07-06-2019

Overlæge til Center for Sundheds- og Sanitetsuddannelser ved Forsvarets Sanitetskommando

Kontakt

Forsvarets Sanitetskommando

Praktisk information
Oprettet:
07-06-2019
Udløber:
21-06-2019
Kviknummer:
LJA-73940951
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunne du tænke dig en væsentlig rolle i udviklingen og planlægningen af Forsvarets sundheds- og sanitetsuddannelser?

 

Kan du se dig selv i en ledende stilling og som mentor for unge kommende militærlæger og sanitetssoldater? Har du samtidig stor interesse og indsigt i udvikling og planlægning af uddannelser, så kan du blive den primært faglige ansvarlige for uddannelserne ved Center for Sundheds- og Sanitetsuddannelser.

 

Om os

Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelser er Forsvarets Sanitetskommandos uddannelsesinstitution og er placeret på Sylbækvej i Aabyhøj ved Aarhus.

Centeret er både et fagspecifikt kompetencecenter, en sanitetsskole, en reserveofficersskole samt en sundhedsfaglig uddannelsesinstitution. Vi befinder os i krydsfeltet mellem universitetshospitaler i den civile sektor samt national og international militærmedicin.

Centret bidrager til, at uddannelserne er opdaterede i forhold til de seneste erfaringer og honorerer de aktuelle operative krav.

 

Vi er et team på 15 fastansatte medarbejdere, som er en blanding af militært og sundhedsfagligt personale. Vi har forskellige sundheds- og sanitetsfaglige erfaringer og uddannelser, herunder sygeplejersker, fysioterapeuter, paramediciner, ambulancebehandler samt personale med militærsanitets- og sundhedsfaglige uddannelser.

 

Vi gennemfører de sanitets- og sundhedsfaglige uddannelser i Forsvaret, herunder blandt andet reservelægeuddannelsen og de øvrige uddannelser, som alt sundhedsfagligt personale i Forsvaret skal videreudvikles med. Andre uddannelser ved centret er for eksempel basisuddannelse af læger og sygeplejersker der ansættes i Forsvaret, Medics, samt Nordic SOF Medic og førstehjælpsinstruktørkurser.

 

Vi afvikler ca. 630 kursusdage om året. Undervisningen gennemføres af centrets egne medarbejdere, kolleger fra det øvrige forsvar og eksterne sundhedsfaglige specialister.

 

Ledelsen af centret består af en chef, en næstkommanderende og en uddannelsesleder. Centret refererer til chefen for Forsvarets Sanitetskommando (generallægen).

 

Om stillingen

Du får en spændende stilling i et dynamisk miljø med en uformel omgangstone og et højt engagement. Vi favner hele det militærmedicinske område.

 

Du får ansvaret som næstkommanderende og rådgiver for centerchefen på det sundheds- og sanitetsfaglige område. Du bliver det lægefaglige forbindelsesled til resten af Forsvarets Sanitetskommando. Dertil kommer rollen som holdfører, mentor og ansvarlig for udvikling af elever på reservelægekurset.

 

Du bidrager aktivt med supervision og faglig rådgivning af de øvrige medarbejdere ved centret.

 

Derudover bliver dine primære opgaver:

 

  • At sikre sundhedsfaglig indsigt til udvikling af centrets uddannelser.

  • Som medansvarlig for alle aspekter ved centrets brug af Live Tissue Training (LTT) sammen med FSK primære LTT læge.

  • Undervisning i sundhedsfaglige emner i forhold til særlige kompetencer.

  • Deltagelse i studie- og udviklingsfora.

  • Inspektionsvirksomhed af sundhedsfaglige enheder med primær fokus i udvikling af egne kurser og uddannelser.

  • At assistere chefen i forbindelse med centrets samlede virksomhed, opgaveløsning og ressourcestyring.

 

 

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Efter- og videreuddannelse er en integreret del af Forsvarets kultur og kan omfatte både civil og militær kompetenceudvikling, herunder eksempelvis ledelseskurser på Forsvarsakademiet.

 

Jobrotation er et vigtigt redskab i kompetenceudviklingen, og du vil senere kunne søge stillinger med et andet jobindhold eller, hvis du vurderes egnet, søge en karriere med et større ledelsesmæssigt indhold. Der vil i så fald være mulighed for at gennemføre strategiske studier ved Forsvarsakademiet.

 

Om dig

Du har speciallægeautorisation i et for Forsvaret relevant speciale. Tidligere uddannelse som reservelæge i Forsvaret er ønskelig, men det er ikke et krav, idet denne uddannelse kan gennemføres efter ansættelse.

 

Undervisningserfaring og pædagogiske kvalifikationer er en fordel, idet vores undervisning især baseres på rammeforståelse for Forsvarets opgaveløsning, medicinsk faglighed samt formidlingsevner.

 

Du har lederevner, særdeles gode evner indenfor kommunikation, strategisk forståelse og planlægning og er analytisk stærk. Herudover er du ansvarsfuld, innovativ, imødekommende ved indsigt og kompetence til at samarbejde på alle niveauer fra enkeltpersoner til myndigheder.

 

Du er fagligt engageret, nytænkende, kan bevare overblikket i pressede situationer og har mod på at prøve nye udfordringer. Du trives i et miljø med mange forskellige faggrupper og ser det som en spændende udfordring at samarbejde på tværs af faggrænser i et militært miljø.

 

Det er en fordel hvis du har kendskab til Forsvaret og Forsvarets Sanitetskommando.

Erfaring fra internationale missioner er en fordel.

 

I vurderingen af din ansøgning lægger vi vægt på uddannelse og erfaring indenfor de syv rolle- og kompetenceområder: 1. medicinsk ekspert, 2. kommunikator, 3. samarbejder, 4. organisator/leder/administrator, 5. sundhedsfremmer, 6. akademiker og 7. professionel.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en militær stilling i Forsvarets lægekorps med et ansættelsesområde, der omfatter Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Det daglige tjenestested er på Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelser i Aarhus.

 

Ansættelsen sker på individuel kontrakt. Lønnen forhandles efter kvalifikationer og vil ligge inden for rammen 740.000 - 750.000 kr. årligt. Hertil kommer et arbejdsgiversfinansieret pensionsbidrag på 17,1 %.

 

Ansøgere, der i forvejen er ansat på tjenestemandsvilkår i Forsvaret, vil ved stillingsskifte indenfor funktionsniveauet kunne bevare denne ansættelsesform i henhold til gældende løn- og ansættelsesvilkår for denne ansættelsesform.

 

Såfremt der er tale om et højere hovedfunktionsniveau, vil ansættelsen som hovedregel ske på individuel kontrakt. Den enkelte medarbejder kan dog efter Forsvarsministeriets konkrete og individuelle vurdering få mulighed for at bevare tjenestemandsansættelsen i henhold til gældende løn- og ansættelsesvilkår for denne ansættelsesform.

 

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan opfylde Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og

tandlægevurderinger, kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kommandørkaptajn Kristoffer Kruuse på telefon 7281 8300 / 3089 0461 eller mail: FSK-CS-CHCSS@fiin.dk.

 

Ved spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Vishart på telefon 7281 9648. Fra den 11. juni 2019, kan du kontakte HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon 7281 9182.

 

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2019. Vi forventer at holde samtaler i uge 26 og 27. Hvis du går videre i processen, skal du være forberedt på, at Forsvarets fysiske basistest, helbredsvurdering og psykologtest-/interview finder sted i Jonstrup torsdag den 4. juli 2019. Du skal forvente at afsætte hele dagen til dette formål.

 

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes som pdf-filer. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret, stiles ansøgningen til Dronningen.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

OM FORSVARETS SANITETSKOMMANDO

Forsvarets Sanitetskommando er den del af Forsvaret, som varetager Forsvarets sundheds- og sanitetstjeneste. Forsvarets Sanitetskommando udvikler og rådgiver Forsvaret om sundhed, sanitet og militær fysisk træning samt står for driften af infirmerierne. Derudover foretager vi hygiejneinspektioner, udfører sundhedsfaglige trusselsvurderinger og definerer de militære fysiske krav. Endvidere er Forsvarets Sanitetskommando ansvarlig for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om vore udsendte i nationale og internationale operationer og på de danske infirmerier. Igennem løsningen af disse opgaver, sikrer Forsvarets Sanitetskommando soldatens helbred.

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Har du læst?
 

nr. 14/2016