Aarhus Universitetshospital

Aarhus Universitetshospital,

Aarhus
19-05-2017

Overlæge ved Røntgen og Skanning, Aarhus Universitetshospital

Kontakt

Aarhus Universitetshospital

Nørebrogade 44
80000
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-05-2017
Udløber:
06-06-2017
Kviknummer:
LJA-46391262
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Diagnostisk radiologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ved Røntgen og Skanning, Orto-afsnittet, Aarhus Universitetshospital er en stilling som overlæge ledig til besættelse per 1. august 2017 eller efter aftale.

Der tilbydes en stilling på en højtspecialiseret afdeling, hvor overlægen skal bidrage til udvikling og fastholdelse af en række højtspecialiserede funktioner.

Overlægens arbejdsområder vil være i afdelingens ortopædradiologiske afsnit dækkende klassisk og reumatologisk radiologi samt muskuloskeletal traumatologi og tumorer med såvel konventionel røntgen, MR, ultralyd og intervention. Overlægens arbejdsområde vil være indenfor disse områder afhængig af interesser og kompetencer. Det forventes at overlægen har et tæt samarbejde med afsnittets øvrige læger i afviklingen af afdelingens funktioner vedrørende ortopædradiologiske forløb.

Aarhus Universitetshospital er for nuværende beliggende på tre matrikler (hospitaler). De store udflytninger af afdelinger, inklusive Røntgen og Skanning, til Aarhus Universitetshospital under fælles tag påbegyndes ultimo 2017 med sidste udflytning januar 2019. Røntgen og Skanning, Orto-afsnittet forventes flyttet til oktober 2017.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i Radiologi. Overlægen skal have generel interesse for ortopædradiologi inklusive muskuloskeletal tumorudredning samt dokumenteret erfaring indenfor ortopædkirurgi.

Stillingen er vagtfri.

Stillings- og funktionsbeskrivelsen kan hentes her. Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til afsnitsleder, overlæge, Ph.d. Lise Loft Nagel, på 7846 4435, lisenage@rm.dk eller ledende overlæge Thomas Christiansen, på 7846 2430, thomchri@rm.dk.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan dokumenteres kompetencer indenfor medicinsk ekspert, kommunikation, samarbejde, akademiker og professionel.

Den faglige bedømmelse sker på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor hvert af de syv lægelige kompetenceområder.

Skema til bedømmelse kan findes på her

Skemaet bedes udfyldt og vedhæftet ansøgningen, gerne som Word fil.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. Det er et krav, at du har minimum 5 års ansættelse som speciallæge, jf. retningslinjer fra Region Midtjylland, for at kunne komme i betragtning til ansættelse som overlæge.

Ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 27, 2017.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Lignende job
Har du læst?
 

nr. 14/2016