Steno Diabetes Center Odense

Steno Diabetes Center Odense,

Odense
18-03-2021

Overlæge/Afdelingslæge søges til Steno Diabetes Center Odense (SDCO)

Kontakt

Steno Diabetes Center Odense

Indgang 112, 5. sal, Kløvervænget 10
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-03-2021
Udløber:
09-04-2021
Kviknummer:
LJA-81844006
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Medicinsk endokrinologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Steno Diabetes Center Odense (SDCO) er etableret 1.1.2018 og under stadig udvikling som et internationalt førende diabetescenter ved Odense Universitetshospital. En af hovedopgaverne for SDCO er at være kraftcenter for at udvikle nye behandlings- og forebyggelsesmetoder, dvs. udvikle og udføre behandling og forebygge senkomplikationer på et højt internationalt niveau. SDCO er etableret i et samarbejde mellem Novo Nordisk Fonden og Region Syddanmark.

Overlæge/afdelingslæge med klinisk funktion ved Steno Diabetes Center Odense (SDCO)

Der søges en speciallæge i endokrinologi med interesse for at deltage i projekter og/eller forskningsaktiviteter inden for diabetes. Ansættelse pr. 1.5.2021 eller snarest herefter.

SDCOs kliniske kerneaktiviteter er behandling og forebyggelse af senkomplikationer hos patienter med diabetes, som er tilknyttet centret samt varetagelse af højt specialiseret diabetesbehandling for Region Syddanmark. Herudover arbejder SDCO med forskning inden for fem strategiske forskningsområder og har desuden en stor portefølje af supplerende initiativer som omfatter projekter inden for behandling og pleje, kvalitet, kompetenceudvikling, teknologi og tværsektorielt samarbejde. 

SDCO har et tæt samarbejde med endokrinologisk afdeling M med faglig sparring og fælles konferencer.

Dit nye job  

Din funktion vil være klinisk ambulant aktivitet på SDCO, hvor du skal varetage behandlingen af patienter med type 1- og type 2-diabetes. Afhængig af kvalifikationer og interesse vil der være rig mulighed for at indgå i mere specialiseret behandling, fx insulinpumpebehandling eller graviditetsdiabetes. På udvalgte dage varetages stuegang på sengeafdelingen MCS, hvor du går stuegang på endokrinologiske og intern medicinske patienter sammen med kolleger fra afd. M. Til stillingen vil der eventuelt være knyttet en vagtforpligtelse i samarbejde med afdeling M i weekender (aktuelt ca. én gang pr kvartal). Derudover kan der blive tale om vagtforpligtelse i FAM efter nærmere aftale.

Du vil få mulighed for at blive involveret i såvel forskningsaktiviteter som supplerende initiativer. afhængig af dine kvalifikationer og ønsker.Læs mere om dette drejebogen for Steno Diabetes Center Odense.

Endelig forventer vi ,at du deltager aktivt i vores undervisningsaktiviteter og kompetenceudvikling af personale såvel internt som eksternt.

Vi søger en overlæge/afdelingslæge der: 

 • er speciallæge i endokrinologi med dansk autorisation
 • har solid klinisk erfaring indenfor diabetologi
 • gerne erfaring med deltagelse i projekter
 • har gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • er åben og udviklingsorienteret
 • kan deltage aktivt i SDCOs uddannelse og kompetenceudvikling af personale
 • er vant til at arbejde i tværfaglige teams

Vi tilbyder et center, hvor:

 • klinik, uddannelse og udvikling bliver prioriteret højt
 • der er fokus på den allerhøjeste kvalitet i de kliniske ydelser
 • der er fokus på tværfagligt samarbejde
 • vi arbejder med patienten først
 • der er en udtalt grad af brugerinvolvering, bla med et permanent brugerråd
 • der er etableret et samarbejde med regionens sygehuse (Steno partner sygehuse), praktiserende læger, kommuner og øvrige Steno Diabetes Centre i Danmark
 • motivation, medinddragelse, et højt informationsniveau og et godt arbejdsmiljø er prioriteret højt
 • vi arbejder med OUHs medarbejderskab

Løn- og ansættelsesvilkår: 

Bedømmelsen af ansøgernes faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de syv kompetenceområder, jf. faglig bedømmelse af lægefaglige kompetener for ansøger til stilling som speciallæge.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for overlæger/afdelingslæger indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Speciallæger. 
Ansøgningen skal vedlægges kopi af speciallægeautorisation, samt curriculum vitae. Stillingen er en fuldtidsansættelse og ledig til besættelse 1. maj 2021 eller efter aftale.

Der indhentes referencer i forbindelse med en evt. ansættelse. Referencer kan oplyses ved samtalen eller umiddelbart efter. Kandidater der kommer fra ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark, vil have 3 måneders prøvetid.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen, OUH og SDCO ved henvendelse til:

Klinikchef, specialeansvarlig overlæge, dr.med. Michael Røder, michael.roder@rsyd.dk, 2624 4473, eller 

Centerdirektør, MD, Ph.d. Jan Erik Henriksen, jeh@rsyd.dk, 2033 2174

Læs evt. mere på Region Syddanmarks hjemmeside, OUHs hjemmeside og SDCOs hjemmeside

Ansøgningsfrist den 9. april .2021 - Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 19. april 2021.

Har du læst?
 

nr. 14/2016