Børn- og Ungeafdeling,

Esbjerg
25-06-2018

Overlæge/afdelingslæge til børne- og ungeafdelingen, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Kontakt

Børn- og Ungeafdeling

Finsengade 35
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-06-2018
Udløber:
30-07-2018
Kviknummer:
LJA-62714572
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Pædiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To stillinger som afdelingslæger eller overlæger med tjeneste ved Børne- og ungeafdelingen på Sydvestjysk sygehus i Esbjerg er ledig til besættelse per 1. september 2018 eller efter aftale. Det er en fordel, hvis du har interesseområde indenfor pædiatrisk neonatologi, akut pædiatri eller astma & pulmonologi.  
 
Lidt om vores afdeling: 
Børne- og ungeafdelingen i Esbjerg er en velfungerende afdeling på et velfungerende akutsygehus. 
 
På børne- og ungeafdeling 640 har vi plads til 18 børn og unge i alderen 0-18 år. Her modtages der omkring 4000 børn hvert år. Alle børn og unge der indlægges på sygehuset indlægges på dette afsnit, hvor de relevante speciallæger tilser dem. Endelig er der et specialeopdelt ambulatorium, hvor vi har omkring 13.000 besøg årligt. 
 
På den fælles mor-barn afdeling er der 13 neonatale pladser. Afdelingen fremstår ny renoveret med gode faciliteter og mulighed for at begge forældre kan være medindlagt. Vi tager os af alle nyfødte syge børn fra uge 28 + 0.  
 
Afdelingen deltager i den prægraduate undervisning af medicinstuderende ved Syddansk Universitet og modtager studerende i klinikophold. 
 
Forvagtslaget består af 5 yngre læger under uddannelse til almen medicin og 3 læger i pædiatriske introduktionsstillinger.  
 
Bagvagtslaget er 10 – skiftet med vagt fra tilstedeværelsesvagt og består af afdelingslæger, vagtbærende overlæger og 1. reservelæger i pædiatrisk hoveduddannelse.  
 
Vi er 4 overlæger, 6 afdelingslæger, 5 1. reservelæger og 8 reservelæger ansat. Alle vores stillinger er pt. besat. 
 
Afdelingen er veldrevet med gode arbejdsforhold, et godt samarbejde mellem de forskellige afdelinger, personalegrupper og internt i personalegrupperne. Der er gode muligheder for deltagelse i relevante kurser og kongresser. 
 
Vores forventninger til dig: 
  • Vi forventer, at du er speciallæge i pædiatri med bred erfaring indenfor pædiatrien. 
  • Vi forventer desuden, at du har interesseområde eller fagområdeuddannelse indenfor pædiatrisk neonatologi, akut pædiatri eller astma & pulmonologi.  
  • Vi ønsker os en holdspiller, der kan lide at indgå i faglige fællesskaber og samarbejde tværfagligt og er indstillet på at dele viden og erfaring med yngre kolleger, studerende og de andre teamet. 
  • Vi ser gerne, at du har forskningserfaring og fortsat ønsker at være forskningsaktiv.  
  • Vi forventer, at du indgår i bagvagtslaget. 
 
Lidt om sygehuset: 
Sydvestjysk Sygehus er et af Region Syddanmarks fire akutsygehuse. Sygehuset har hjemme på to adresser i henholdsvis Esbjerg og Grindsted. Den største del af sygehuset befinder sig, ligesom børne- og ungeafdelingen i Esbjerg. 
Sygehuset har godt 500 sengepladser og omkring 2700 ansatte. Årligt indlægges der 42.680 patienter, mens knap 260.000 aflægger besøg i et af vores ambulatorier. 
I forbindelse med etableringen af Sydvestjysk Sygehus som akutsygehus er der en større ombygning og tilbygning i gang. Børne- og ungeafdelingen har til huse i en blot 12 år gammel del af sygehuset og bliver ikke direkte berørt af ombygningerne. 
 
Løn og ansættelsesforhold:  
Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst. 
Der indhentes børneattest. 
 
Hvis du vil vide mere: 
Kontakt gerne ledende overlæge Christina Bjørn på christina.bjorn@rsyd.dk eller mobil nr. 20 58 35 21 eller uddannelsesansvarlig overlæge Giedre Dybmose på Giedre.Dybmose@rsyd.dk.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.  
 
Ansøgning: 
Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere kvalifikationer og kompetencer inden for de 7 lægelige roller: medicinsk ekspert, kommunikator, samarbejder, leder og administrator, sundhedsfremmer, akademiker og professionel. Skema til brug ved lægefaglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger.
 
Der ansøges elektronisk. Ansøgning skal være bilagt CV, dokumentation for autorisation og speciallægeanerkendelse.  
 
Ansøgningsfrist er mandag den 30/7, 2018 

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016