Radiologisk afdeling,

Esbjerg
12-09-2019

Overlæge/afdelingslæge til Radiologisk og Nuklearmedicinsk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Kontakt

Radiologisk afdeling

Finsengade 35
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-09-2019
Udløber:
10-10-2019
Kviknummer:
LJA-75570008
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Diagnostisk radiologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Radiologisk- og Nuklearmedicinsk Afdeling søger en speciallæge pr. 1.12.2019 eller efter aftale til den radiologiske sektion.

Radiologisk og Nuklearmedicinsk Afdeling har enheder i Esbjerg, Grindsted og Brørup.

Der udføres i alt ca. 180.000 undersøgelser årligt. Dit primære arbejdssted vil være i Esbjerg.

Fakta om afdelingen:
Afdelingen har gennemgået en omfattende renovering og er fuldt opdateret med alt udstyr.Afdelingen er inddelt i 5 områder med specialeansvarlige overlæger.

Vi kan tilbyde:
Afdelingen har gode faciliteter i relation til arbejdspladser, kontorer mv. Hos os falder du hurtigt til, vi har en afslappet atmosfære med højt til loftet og et højt fagligt niveau. Vi prioriterer det faglige miljø og har stor fokus på samarbejde med de kliniske afdelinger omkring optimale patientforløb.

Der vil være mulighed for deltagelse i forskning samt uddannelse. Vi har mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse under hensyntagen til afdelingen og øvrige kolleger som helhed. Vi lægger stor vægt på uddannelse inden for alle faggrupper. Afdelingen er i konstant udvikling, har mange spændende udfordringer og plads til ambitioner.

På Sydvestjysk Sygehus tænker vi i det hele menneske. Så som vores nye speciallæge vil du opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på, hvad der gør det interessant for resten af din familie, at bo i Danmarks 5. største kystnære by, Esbjerg.

Vi søger:
En faglig engageret speciallæge i diagnostisk radiologi med bred radiologisk erfaring, som har interesse inden for et af nedenstående specialer:
• Ortopæd radiologi
• Akut radiologi
• Mamma radiologi
• Abdominal radiologi

Du bliver en aktiv og engageret medspiller i udviklingen af en fortsat høj faglighed og et godt og udviklende kollegialt fællesskab. Du har en positiv tilgang til arbejdet, elsker udfordringer og vægter det tværfaglige samarbejde højt. Du kan lide at lære fra dig og tager aktiv del i uddannelsen af yngre læger og andre personalegrupper, som en naturlig del af dit arbejde.

Arbejdstilrettelæggelse:
Afdelingen er fleksibel i relation til tilrettelæggelsen af arbejdstiden. Som udgangspunkt indgår man i et 8/9 skifte vagtrul.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Vi kan hjælpe med praktiske ting.

Yderligere oplysninger:
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Lene Guldberg Hansen, på e-mail Lene.Guldberg.Hansen@rsyd.dk. Eller på telefon nr. 7918 2194

Ansøgning:
Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller/kompetenceområder for speciallæger.

• Medicinsk ekspert
• Kommunikator
• Samarbejder
• Leder/administrator
• Sundhedsfremmer
• Akademiker
• Professionel

Er du overlæge kan der være behov for en overlæge bedømmelse, udfyld derfor vedhæftede skema og vedhæft den i ansøgningen.

Sydvestjysk Sygehus
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed, som behandler patienter indenfor næsten alle specialer. Sydvestjysk Sygehus flytter ind i den nye sengebygning i perioden november 2019 til marts 2020. Den nye sengebygning indeholder 158 enestuer og er med til at understøtte et dynamisk og fleksibelt sygehus, der matcher patienterne og personalets fremtidige krav og forventninger. En anden meget skelsættende begivenhed for Sydvestjysk Sygehus, er etablering af lægeskolen. Det bringer sygehuset i selskab med kun 4 andre sygehuse i landet, og giver os en helt særlig rolle. Sygehusets ambition er at skabe Danmarks bedste lægeskole i et samarbejde med Syddansk Universitet og lokale sundhedsaktører. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016