Ramsdal Gruppen

Ramsdal Gruppen,

Aabenraa
14-08-2017

Overlæger og speciallæger

Kontakt

Ramsdal Gruppen

Karl-Erik Nielsen
Danmark
Tlf: 76 30 01 01
Praktisk information
Oprettet:
14-08-2017
Udløber:
18-09-2017
Kviknummer:
LJA-48510111
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

 

Målet er en styrket indsats på hele området

 

Region Syddanmark ønsker generelt at styrke indsatsen inden for psykiatrien, og en række gennemførte organisationstilpasninger og et godt regionalt samarbejde skal medvirke til at sikre et højt fagligt niveau, en høj patienttilfredshed og en stor arbejdsglæde blandt de ansatte.

 

Medarbejderne inden for psykiatrien samarbejder på tværs af afdelinger i regionen, så den samlede viden kommer patienter og pårørende mest muligt til gavn, og med afsæt i harmoniserede patientforløb møder de ansatte den enkelte patient, der hvor pågældende er og hvor effekten til gavn for patienten er størst.

 

Psykiatrien i Region Syddanmark har et særligt fokus på at reducere tvang, og det vægtes derfor højt, at kandidater brænder for at medvirke til at realisere dette mål.

 

Forskning og udvikling bidrager til, at fagligheden blandt de ansatte er i konstant udvikling. Viden og faglighed deles på tværs til gavn for patienter og pårørende. Fagligheden er kilde til stolthed blandt de ansatte i regionen, og evnen til at agere tværfagligt giver en fælles faglig styrke, som er stærkere end summen af de individuelle faglige kompetencer.

 

Psykiatrien i Region Syddanmark værdsætter en kreativ og rummelig organisation, der er præget af de nationale værdier, respekt, faglighed og ansvarlighed, så der skabes tryghed og tillid i en dynamisk struktur.

 

De fysiske rammer er vigtige for både brugere og medarbejdere, og Psykiatrisk Afdeling Aabenraa er nybygget, i moderne patientvenlige faciliteter med døgnrytmelys, sanserum, motionsrum, sportshal og flotte enestuer med eget badeværelse.

 

Attraktive rammer

Region Syddanmark ønsker i øjeblikket at rekruttere følgende medarbejdere:

  • Behandlingsansvarlig overlæge til sengeafsnittet på ungdomspsykiatrisk afdeling på Aabenraa Sygehus
  • Overlæge / afdelingslæge til Voksenpsykiatrisk Afdeling Aabenraa med arbejdssted i Lokalpsykiatri Tønder

 

Det er kendetegnende for indsatsen i hele Region Syddanmark, at der sættes fokus på det nære sundhedsvæsen, et sammenhængende patientforløb og et tæt samarbejde med kommunerne om komplicerede forløb og dobbeltdiagnosepatienter.

 

Flere oplysninger

Begge stillinger er ledige til besættelse snarest muligt, men vi er omvendt indstillet på at vente på den rette kandidat til den enkelte stilling.

 

Har du lyst til at høre mere om disse stillinger, så læs kravprofil og se links til yderligere informationer for den enkelte stilling på www.ramsdalgruppen.dk eller ring til direktør Karl-Erik Nielsen hos Ramsdal A/S, som medvirker ved løsning af disse rekrutteringsopgaver. Kontakt kan ske på telefon 7630 0101 / 4060 6430 eller pr. mail på adressen: ken@ramsdalgruppen.dk Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Du kan også læse mere om psykiatrien i Region Syddanmark på følgende hjemmeside https://www.regionsyddanmark.dk/wm205672  

 

Region Syddanmark er indstillet på at yde en særlig indsats for at tiltrække og fastholde gode og velkvalificerede medarbejdere, og som læge i psykiatrien vil du eksempelvis blive tilbudt moderne og nybyggede lægeboliger.

 

Vi vil gerne drøfte dine individuelle ønsker med henblik på at gøre stillingerne interessante og attraktive.

 

Ansøgning

Begge stillinger er tillige opslået ledige af Region Syddanmark på følgende websites:

https://job.regionsyddanmark.dk og på www.sundhedsjobs.dk Ansøgning kan sendes direkte til Region Syddanmark eller pr. mail til følgende adresse:

ans@ramsdalgruppen.dk  

 

Ansøgningsfristen er fastsat til mandag den 18. september 2017 kl. 12.00

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Sanofi Genzyme
Hørsholm, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016