Ortopædkirurgi, Kolding Sygehus,

Kolding
28-05-2018

Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske søges til Ortopædkirurgisk afdeling

Kontakt

Ortopædkirurgi, Kolding Sygehus

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-05-2018
Udløber:
22-06-2018
Kviknummer:
LJA-61740328
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye og dynamiske afdeling med 21 ortogeriatriske sengepladser og med et læringsmiljø der har fokus på læringsstile, dagsmål og en anerkendende tilgang til læring. 
 
Du: 
  • Har faglige ambitioner – og brænder for den pædagogiske side af sygeplejen 
  • Har lyst og evne til at arbejde med ortogeriatrisk sygepleje – hvor både medicinske og kirurgiske kompetencer er i spil, i et stort tværfagligt setup med afdelingens øvrige samarbejdspartnere. 
  • Er innovativ og bidrager med nye ideer. 
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt og er god til at planlægge fx praktikforløb. 
  • Er empatisk og kan engagere, vejlede og motivere elever og studerende til læring og udvikling. 
  • Har en anerkendende tilgang og gode kommunikative evner. 
  • Har lyst til at tilegne dig ny viden og uddanne dig. 
 
 
Hvad du kan forvente: 
Stillingen er på 32 - 37 t/uge med weekendvagt hver 4. weekend. 
Du har cirka 16 timer om ugen til arbejdet som praktik- og uddannelsesansvarlig – i den øvrige arbejdstid indgår du i den normale personalegruppe. I er to praktik- og uddannelsesansvarlige sygeplejersker i afsnittet, og I arbejder tæt sammen. 
 
Vi uddanner SSA elever samt sygeplejestuderende på alle moduler og herudover har vi et mindre antal erhvervspraktikanter. Som praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske bliver du ansvarlig for planlægning af praktikforløb og afvikling af forventningssamtaler, midt – og slutevalueringer samt afholdelse af eksamener. Vi har en stor gruppe erfarne vejledere i afdelingen som varetager den daglige vejledning.  
 
Du bliver medansvarlig for afdelingens læringsmiljø og fremadrettede pædagogiske udvikling 
 
Du kommer til at arbejde i mindre enheder med tæt patientkontakt og med et stort tværfagligt samarbejde med læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætist  m.fl. Vi har en travl hverdag med spændende og komplekse patientforløb samt et stort patient flow. 
Du bliver en del af vores team som består af kolleger, der både er lidt og meget erfarne. Teamet har en høj social kapital og vi vægter vores interne samarbejde højt – tilsat en god portion humor.  
 
Afsnittet har stort fokus på en god og individuel introduktion samt læring i praksis generelt – vi vægter faglig supervision og sparring i dagligdagen samt kontinuerlig kompetenceudvikling. 
 
 
Om Ortogeriatrisk afsnit: 
Afsnittet behandler akutte patienter med ryg sygdomme samt patienter over 65 år med lavenergibrud. Vi har et meget tæt tværfagligt samarbejde med daglig medicinsk og ortopædkirurgisk stuegang, intensiv fysioterapi og ergoterapi, tæt kontakt til primær sektor og med den hele patient og dennes pårørende i centrum. 
 
Afdelingen arbejder systematisk med at sikre en høj kvalitet i patientforløbene samt et godt arbejdsmiljø – der arbejdes systematisk med tavlemøder i forhold til arbejdsopgaver, kvalitet og forbedringer. 
 
 
Yderligere informationer: 
Stillingen er overvejende med dagvagter og få aften eller nattevagter samt weekendvagt hver 4. weekend 
Afdelingen arbejder med ønskeplan, hvorfor du har stor indflydelse på din arbejdstid. 
 
 
Du er meget velkommen til at kontakte: 
Oversygeplejerske Bente Trier Kaarup på 76362287 og mail, bente.trier.kaarup@rsyd.dk eller afdelingssygeplejerske Heidi Grejsen på 7636 340 og mail heidi.grejsen@rsyd.dk, hvis du vil høre mere om stillingen. Vi viser gerne vores super afdeling frem. 
 
Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. juni 2018 
Ansættelsessamtaler:  Uge 26 

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016