Organkirurgi, Kolding Sygehus,

Kolding
28-09-2018

Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske til Operationsafsnittet, Sygehus Lillebælt Kolding

Kontakt

Organkirurgi, Kolding Sygehus

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-66011574
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til, at sætte sygeplejen i centrum på operationsgangen? 
 
Motiveres du af, at se hverdagen fra et andet perspektiv? 
 
Vi er et operationsafsnit i udvikling, og byder som noget nyt de sygeplejestuderende og SSA-eleverne ind, til at være en del af sygeplejen og hverdagen hos os. Vi søger en sygeplejerske med kompetencer indenfor operationssygepleje, eller lyst og mod til at indgå i et individuelt tilrettelagt oplæringsforløb. Du må gerne have relevant uddannelse eller erfaring, i forhold til at varetage funktionen som praktik og uddannelsesansvarlig. Ansættelse 1. december, 37 timer i oplæringsforløbet og derefter efter aftale. 
 
Kolding Sygehus er et af regionens akutsygehuse med specialisering indenfor benign kirurgi, og sygehuset er fra 2018 landets første besøgscenter for robotassisteret benign kirurgi. Inden for operationssygepleje er der mulighed for udvikling og specialisering, funderet i et tæt tværfagligt samarbejde, med fokus på høj kvalitet, faglighed og god ressourceudnyttelse til gavn for vores patienter. 
 
Vi har planlagte og akutte patientforløb indenfor specialerne Organkirurgi, Gynækologi/Obstetrik, Ortopædkirurgi og karkirurgi. Du vil få tilknytning til Organkirurgi og Gynækologi/Obstetrik, og indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med den praktik og uddannelsesansvarlige sygeplejerske i øvrige specialer, i Organkirurgisk Sengeafdeling og Endoskopien/Ambulatoriet. Der er endvidere sparring i uddannelsesudvalget og netværk på Sygehus Lillebælt.  
 
Som Praktik og Uddannelsesansvarlig på Operationsafsnittet, er din opgave at deltage i ansættelsesforløbet af nye kolleger, og planlægge det efterfølgende oplæringsforløb efter mesterlæreprincippet, samt tilrettelægge praktikforløb for sygeplejestuderende og SSA-elever.
 
Personalegruppen på Operationsafsnittet er kendetegnet ved høj faglighed, bred erfaring og gode kompetencer indenfor udvikling. På Operationsafsnittet har vi, i første halvdel af 2018 haft fokus på Exellent sygepleje under overskriften, ”At føle sig kompetent” med særligt fokus på vores basiskompetencer. Formålet er at alle sygeplejersker skal føle sig kompetent til at varetage kerneopgaven på Operationsafsnittet, beskrevet i vores kompetenceprofil. I anden halvdel af 2018 vil vi forsat have fokus på ”At føle sig kompetent”, dog med en anden vinkel, da Exellent sygepleje handler om meget mere end at være klinisk specialist.  
 
Vi er et afsnit med 25 engagerede operationssygeplejersker, med stor mulighed for indflydelse på vores arbejdsplan. Det gode kollegaskab og det gode humør er en vigtig værdi for os, og gør os stærke i en travl hverdag. Dagvagten møder kl.07.30 – 15.00 og afløses af aften/natvagten som møder fra kl. 14.30 – 07.30 Du kan forvente en vagtplan med vekslende arbejdstider med 2-4 planlagte lange vagter på 6 uger, hvoraf 1-2 af dem ligger i weekenden.   
 
Du har: 
 • Særlig interesse for det pædagogiske perspektiv i sygeplejen, samt evnen til at formidle viden og informationer på forskellige niveauer. 
 • Lyst og evne til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde, med afsæt i Operationsafsnittets og Sygehus Lillebælts værdier om samarbejde, resultater, ordentlighed og exellent sygepleje, på en måde hvor du er rollemodel for vores nye kolleger og de studerende. 
 • Lysten til at engagerer dig i at udvikle og beskrive operationssygeplejen, og være en del af den løbende kompetenceudvikling, med fokus på patientsikkerhed og den patientoplevede kvalitet. 
 • Evnen til at se muligheder og indgå konstruktivt i en omskiftelig arbejdsdag. 
 • Bevidsthed om eget ansvars- og kompetenceområde, samt evnen til at deltage i og motivere andre til refleksion, med henblik på læring. 
 • Du kan se potentialet i individet, sætte tydelige rammer og mål og tage medansvar for at skabe et trygt læringsmiljø på Operationsafsnittet. 

Vi står for og kan tilbyde: 

 • Et spændende speciale i udvikling, med højt specialiserede funktioner, kliniske teams og tradition for gode tværfaglige samarbejdsrelationer. 
 • En kollegagruppe med et stærkt sammenhold, høje faglige kompetencer og visioner for operationssygeplejen, med fokus på kontinuerlig kompetence udvikling og kompetence vedligehold. 
 • Et gennemarbejdet introduktions program på op til 6 måneder, som tager udgangspunkt i dine kompetencer. 
 • Et arbejdsmiljø som rummer det gode kollegaskab, tillid og omsorg for hinanden, respekt og rummelighed. 
 • Et afsnit som prioriterer tid til udvikling, og hvor fejl og utilsigtede hændelser altid betragtes som en mulighed for læring og refleksion.  
 • Et afsnit hvor nye ideer, nye kollegaer og nye opskrifter altid er velkommen. 

 

Har du uddybende spørgsmål eller brug for mere information, kan du kontakte Afdelingssygeplejerske Lotte Duelund Kragh på mail lotte.duelund.kragh@rsyd.dk eller telefon 76362664. Du er også velkommen til at besøge os og se afdelingen. Funktionsbeskrivelsen for Praktik og uddannelsesansvarlig på Operationsafsnittet kan rekvireres. 
 
Ansøgningsfrist søndag d. 21. oktober 2018 
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag d. 25. oktober mellem kl. 08.30 og kl. 14.00. 
 
Du kan læse mere om Sygehus Lillebælts virksomhedsgrundlag, Ledelsesgrundlag og Arbejdsmiljøpolitik på sygehusets hjemmeside. 
 
For at vi kan give din ansøgning den bedste behandling - søg da vha. knappen "søg nu"

Udvalgte job
Lignende job
Ortopædkirurgisk Afdeling O, Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Ortopæd- og kæbekirurgisk afdeling
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016