ATP

ATP,

Hillerød
23-03-2021

Psykiatrisk speciallægekonsulent til deltidsstilling i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Kontakt

ATP

Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Tlf: 70 11 12 13
Praktisk information
Oprettet:
23-03-2021
Udløber:
11-04-2021
Kviknummer:
LJA-81865622
Jobtype:
Deltid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du bidrage med din faglige viden, så skaderamte danskere får en kvalificeret afgørelse på deres sag? Kan du arbejde digitalt? Så er det måske dig, vi søger i Lægefaglig Enhed, der er en del af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i ATP.

Vil du være sagsbehandlerens sparringspartner?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) søger vi dig, der er uddannet psykiater og i 12-15 timer ugentligt kan hjælpe i vurderingen af spørgsmål, som omhandler psykiatriske problemstillinger. Arbejdet vil primært foregå digitalt, men der vil være brug for, at du indimellem kan deltage i fysiske møder.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt miljø, hvor du i samarbejde med vores sagsbehandlere sikrer, at sagerne bliver afgjort kvalificeret og til tiden. Konkret skal du:

  • arbejde digitalt i vores sagsbehandlingssystem

  • hjælpe sagsbehandleren ved vurdering af psykiatriske spørgsmål i vores arbejdsskadesager og private erstatningssager

  • lave skriftlige vurderinger i de sager, som du bliver forelagt

  • efter behov deltage i lægemøder og erhvervssygdomsudvalgsmøder, hvor principielle spørgsmål i arbejdsskadesager bliver drøftet og afklaret

  • bidrage med din faglige viden ved generelle henvendelser eller spørgsmål fra vores fagområder.

Vores lægekonsulenter bistår med rådgivning om medicinske spørgsmål som led i sagsbehandlingen. Og vi sørger for en grundig introduktion, hvor du i samarbejde med sagsbehandlere og psykiatriske lægekonsulenter vil deltage i relevante lægemøder og lære vores sagsområder at kende.

Kan du gøre det komplekse forståeligt?
Du er uddannet psykiater og kan formidle din viden på en let forståelig måde. Derudover kan du arbejde selvstændigt og objektivt med sagerne.

Som person er du fleksibel og god til at samarbejde (også på tværs af faggrænser).

Vil du hjælpe skaderamte danskere?
Du bliver ansat i Lægefaglig Enhed, som er en del af AES. Her har vi ca. 40 lægekonsulenter ansat, der hvert år modtager mere end 30.000 opgaver med spørgsmål fra vores sagsbehandlere.

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring er en del af ATP Koncernen. I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Du kan læse mere om vores opgaver her.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 11. april. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte psykiatrisk speciallægekonsulent Steffen Pedersen på tlf. 4022 1196 eller sektionschef Mia Mollerup på tlf. 2941 1605.

Har du læst?
 

nr. 14/2016