Region Syddanmark

Region Syddanmark,

Syd- og Sønderjylland
25-07-2017

Reservelæge/afdelingslæge søges som Sundhedskoordinator

Kontakt

Region Syddanmark

Damhaven 12
7100
Vejle
Danmark
Tlf: 76 63 10 00
Praktisk information
Oprettet:
25-07-2017
Udløber:
24-08-2017
Kviknummer:
LJA-47986949
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Arbejdsmedicin,
Intern medicin,
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Region Syddanmarks Kliniske Funktion for rehabilitering er der en vagtfri stilling, som læge i sundhedskoordinatorfunktionen ledig. Alt efter dine ønsker vil der være mulighed for ansættelse på fuldtid eller deltid (min.25 t/uge) Stillingen ønskes besat efter aftale. 

 

Om os: 

Klinisk Funktion for rehabilitering er etableret pr 1. juli 2013, som følge af reform for førtidspension/fleksjob samt sygedagpengeområdet. Funktionen er tilknyttet Friklinikken i Give. Kerneopgaven er at bidrage med sundhedsfaglig rådgivning til borgerne i forhold til arbejde og uddannelse på de kommunale rehabiliteringsmøder i regionens 22 kommuner. I afdelingen er der p.t. ansat 22 sundhedskoordinatorer samt fire medarbejdere i sekretariatet. 

 

Klinisk Funktion har, i særlige helbredsmæssigt uafklarede sager (oftest, når der er modstridende oplysninger om behandlingsmuligheder eller om helbredets betydning for funktionsevnen), mulighed for at foretage en sundhedsfaglig vurdering af en borgers helbredssituation i forhold til muligheder for arbejde eller uddannelse. 

Du kan læse mere om reformerne for førtidspension, fleksjob og sygedagpenge på www.star.dk   

 

Vi vægter arbejdsglæde, trivsel og faglighed højt og vil gøre meget for du kommer til at trives og være en del af et velfungerende team. 

 

Dine kompetencer: 

  • Uddannet læge/speciallæge med bred klinisk erfaring gerne fra almen medicin eller evt. social-, arbejds-, intern medicin eller psykiatri. 

  • Evner at arbejde i snitfladen mellem det primære sundhedsvæsen, det sekundære sundhedsvæsen og de kommunale forvaltninger samt bidrage til forståelse parterne imellem. 

  • Forståelse for, at en diagnose i selv ikke prædikterer funktionsevnen, men skal ses i en samlet helhed med borgerens øvrige ressourcer. 

  • Skabe overblik over helbredsmæssigt komplicerede sager og vægte hvilken information, der er relevant. 

 

Dine arbejdsopgaver: 

  • Deltage i kommunernes rehabiliteringsteammøde, hvor borger også deltager. 

  • Bidrage med sundhedsfaglig rådgivning ved de kommunale rehabiliteringsteammøder. 

  • Vurdering af borgers helbredsmæssige situation i forhold til arbejde og uddannelse og sikre, at det er tilstrækkelig belyst. 

  • Anbefaling af vurdering i Klinisk Funktion.

  • Varetage konsultation af borgere i Klinisk Funktion med efterfølgende udfærdigelse af lægeattest til kommunen, hvis du er speciallæge. 

 

 Forberedelse af sager til rehabiliteringsmøder kan ske fra egen bopæl eller i Give. Vi afholder sundhedskoordinatormøde i Give 1 2 gange i måneden. 

 

Løn og ansættelsesvilkår: 

En stilling på fuldtid indebærer en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer/uge (eller tilsvarende som deltidsansat) på hverdage og indenfor normal arbejdstid over en 14 ugers arbejdsperiode. 

 

Som fuldtidsansat vil du skulle deltage i 3 møder/uge samt forberede sager 2 dage/uge (25 t/uge ca. 2 3 møder/uge og forberede 1 2 dage/uge) du vil fortrinsvis være tilknyttet faste kommuner. 

 

Derudover vil du skulle fungere som vikar for kolleger ved ferie, kurser og sygdom. Arbejdstiden består af planlagt mødeaktivitet, fleksibel forberedelsestid samt kørsel til møderne fra egen bopæl. 

 

Løn- og ansættelsesform sker efter Yngre Lægers overenskomst og gensidig aftale. 

 

Hvis du vil vide mere: 

Kan du se den fulde funktionsbeskrivelse her

 

Du er også velkommen til at kontakte klinikchef Christian Nielsen på tlf. 23 11 85 52 og mail Christian.Nielsen1@rsyd.dk, eller Sekretariatet på tlf. 79 71 82 42. 

 

Ansøgningsfrist og samtaler 

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning. Vi vurderer ansøgere løbende og afholder evt. samtaler med egnede kandidater.


Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016