Forsvarsministeriets Personalestyrelse - Rekrutteringscenter Høvelte

Forsvarsministeriets Personalestyrelse - Rekrutteringscenter Høvelte,

Nordsjælland
06-10-2017

Sessionslæge på deltid til Rekrutteringscenter Høvelte

Kontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse - Rekrutteringscenter Høvelte

Garderkasernen i Høvelte
3460
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-10-2017
Udløber:
27-10-2017
Kviknummer:
LJA-49949051
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at blive en vigtig del af et professionelt lægefagligt team, der på landsplan årligt helbredsundersøger ca. 40.000 unge ved Forsvarets Dag, så har du her muligheden.

 

Om os

Vi er en værnsfælles enhed, der er en del af Forsvarets Rekruttering under Forsvarsministeriets Personalestyrelse, og vi er placeret på garderkasernen i Høvelte. Her sessionsbehandler vi 7.000 unge mennesker om året. Vi træffer afgørelse om, hvorvidt en person er egnet eller uegnet til værnepligtstjeneste. Derudover kommunikerer vi om Forsvarets uddannelser på uddannelsesmesser og relevante uddannelsesinstitutioner. Vi er et center på 8 personer bestående af læger, civile og uniformerede. Vi er meget afhængige af hinanden, og udviser stor gensidig respekt.

Såfremt du ønsker at læse mere om Forsvarets Dag og værnepligt kan du besøge hjemmesiden: www.værnepligt.dk.

 

Om stillingen

Stillingen er en 21 timers deltidsstilling med ansættelsesstart snarest muligt. Arbejdstidens placering planlægges i samarbejde med lederen af Rekrutteringscenter Høvelte. Dine primære ansvarsområder vil ligge inden for sessionsbehandling af mulige kommende værnepligtige, herunder:

 

  • Lægefaglig ansvarlig for helbredsundersøgelser og sagsbehandling af sessionssøgende.
  • Sagsbehandling og opfølgning for værnepligtige til fornyet session.
  • Indgå i et team med de øvrige faste sessionslæger, hvor fokus er kvalitet, opfølgning og udvikling.

 

Om dig

Du har autorisation til selvstændig lægegerning med speciale i almen medicin eller andet tilsvarende speciale, og har en bred klinisk erfaring af minimum 8 års varighed.

 

Du er fleksibel i din tilgang til at få kommende arbejdsopgaver til at passe sammen med din nuværende beskæftigelse eller pensionisttilværelse. Du er i stand til at holde hovedet koldt og bevare overblikket i tilspidsede situationer, og du udviser en høj grad af professionalisme i din selvstændige opgaveløsning og i samarbejdet med dine kolleger.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen finder sted i henhold til Overenskomst for speciallæger i Staten med tilhørende protokollat mellem Finansministeriet og Foreningen af Speciallæger. Basislønnen for en deltidsstilling på 21 timer pr. uge udgør årligt 337.757,75 kr. Der er mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen. Herudover er der til stillingen et arbejdsgiverfinansieret pensionsbidrag på 17,9%.

 

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sessionslæge Mogens Sørensen på telefon 7281 9314 eller centerleder Kenneth Straarup på telefon 7281 9311 eller mobil 2961 1878.

 

Spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesforhold kan rettes til HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon 7281 9182.

 

Ansøgningsfristen er den 27. oktober 2017 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 3. november 2017. Stillingen er til besættelse snarest muligt derefter.

 

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS)

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen m.fl.

FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet. Forsvarsministeriets Personalestyrelses organisation består også af Forsvarets Center for Arbejdsmiljø og Veterancentret. Veterancentrets hovedsæde er placeret i Ringsted.

Lignende job
Praksis
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016