Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

København
11-06-2019

Skab din egen kompagniskabs- eller samarbejdspraksis på Amager

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
09-08-2019
Kviknummer:
LJA-73941104
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mulighed for nedsættelse i licensklinik

 

Region Hovedstaden tilbyder to lægekapaciteter med tilknyttede patienter på Amager

Kunne du tænke dig at etablere en almen praksis, hvor I er flere læger sammen, og hvor der er mulighed for fagligt fællesskab og sparring? Så har du nu mulighed for dette i planlægningsområde Amager. Vi tilbyder to lægekapaciteter med ca. 2.200 tilknyttede patienter til overtagelse pr. 1. oktober 2019. Kapaciteterne kan erhverves på almindelige vilkår eller som licensklinik på Amager Hospital - hvor klinikken stilles til rådighed af regionen.

 

Bydelen Amager i Københavns Kommune

Amager er med 126.000 Danmarks tættest befolkede ø. Amagers mange broer giver god forbindelse til fastlandet og ikke mindst Sverige. I den københavnske del af Amager ses flotte, gamle villakvarterer side om side med socialt boligbyggeri og nye lejlighedskomplekser ved siden af de gamle arbejderfabrikker.

Amager er i fortsat udvikling. Over de næste år forventes flere beboere og familier at komme til øen sammen med mere bebyggelse og områdefornyelse.

 

Samarbejde på tværs

Du vil som praktiserende læge blive del af et stærkt kollegialt netværk med de øvrige læger i området, og derudover får du glæde af et tæt samarbejde med Københavns Kommune. Inden for det seneste år har kommunen ansat tre praksiskonsulenter, som skal være med til at styrke samarbejdet mellem kommune og almen praksis yderligere. Også i det Kommunalt Lægelige Udvalg er der et godt samarbejde. Her arbejdes der bl.a. temabaseret, hvor lægedækning og styrket samarbejde om forbedret kommunikation mellem almen praksis og kommuner har været og stadig er - fokusområder, ligesom styrkelse af samarbejdet på børneområdet.

 

Hvis du vil vide mere om samarbejdet mellem almen praksis og Københavns Kommune kan du kontakte specialkonsulent i Københavns Kommune, Thomas Rye (er3j@kk.dk) eller kommunens praksiskonsulenter ved læge Esben Krogh Andersen (esbenkp@gmail.com). For mere information om at være læge på Amager, kan du kontakte dellaugsformand, Jan Værnet (vaernet@dadlnet.dk).

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere om de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du skal etablere praksis for første gang. Gennem den fælles regionale lægelige konsulentordning er det fx muligt at få hjælp til organisering af praksis, den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (post.hpl@dadlnet.dk).

 

Råd og vejledning til ansøgning

De to kapaciteter i planlægningsområde Amager kan søges samlet eller enkeltvis. Det foretrækkes, at kapaciteterne søges samlet. Der er mulighed for at søge om nedsættelse i licensklinik jf. 25 i Overenskomst om almen praksis, men der gives fortrin til ansøgninger om overtagelse af kapaciteterne på almindelige vilkår. For mere information om mulighed for nedsættelse i licensklinik, se: www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning eller kontakt PLO-Hovedstaden (PLO-H@dadl.dk).

 

Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter på Amager, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Region Hovedstaden ved konsulent Trine Andreasen (38666081 eller rap.center-for-sundhed@regionh.dk).

 

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning og skal sendes med sikker digital post til Region Hovedstaden. Vejledning herom ses i ansøgningsskemaet.

 

ANSØGNINGSFRIST den 9. august 2019 kl. 10

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv., samt den pris du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at overtagelse af kapaciteterne med patienter forudsættes at ske pr. 1. oktober 2019.


Udvalgte job
Oslo universitetssykehus HF
Sykehuset Østfold HF
Oslo universitetssykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016