Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Frederiksberg
11-06-2019

Skab din egen kompagniskabs- eller samarbejdspraksis på Frederiksberg

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
09-08-2019
Kviknummer:
LJA-73941103
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mulighed for nedsættelse i licensklinik

 

Region Hovedstaden tilbyder to lægekapaciteter med tilknyttede patienter på Frederiksberg

Kunne du tænke dig at etablere en almen praksis, hvor I er flere læger sammen, og hvor der er mulighed for fagligt fællesskab og sparring? Så har du nu mulighed for dette i Frederiksberg Kommune. Vi tilbyder to lægekapaciteter med ca. 2.100 tilknyttede patienter til overtagelse pr. 1. november 2019. Kapaciteterne kan erhverves på almindelige vilkår eller som licensklinik på Frederiksberg Hospital hvor klinikken stilles til rådighed af regionen.

 

Frederiksberg Kommune

På Frederiksberg bor godt 100.000 borgere på et areal på ca. 9 kvadratkilometer. Det betyder, at både patienter og kommunale sundhedsfunktioner er tæt på de praktiserende læger. En nærhed der giver god mulighed for sammenhængende sundhedsforløb for borgerne.

 

Frederiksberg Kommune har høje ambitioner for borgerens lokale sundhedsvæsen. Det skal være let at få adgang til de kommunale sundheds- og forebyggelsestilbud, og man skal opleve et gnidningsløst forløb i overgangen mellem kommunale indsatser og lægehjælp. En vision der kun kan indfries i tæt samarbejde med de praktiserende læger.

 

Som praktiserende læge på Frederiksberg får du mulighed for at henvise dine patienter til en bred vifte af evidensbaserede forebyggelses- og behandlingstilbud i kommunens sundhedscenter. Du vil også med fordel kunne benytte dig af kommunens Udgående Sygeplejerske Team, som kan foretage en akut sygeplejefaglig vurdering af borgeren i eget hjem evt. suppleret af blodprøvetagning eller andet ordineret af dig.

 

Vil du vide mere om samarbejdet mellem kommune og almen praksis på Frederiksberg, kan du kontakte samordningsleder, Henrik Tafdrup (heta01@frederiksberg.dk). For mere information om at være læge i Frederiksberg Kommune, kan du kontakte praktiserende læge og formand for lægelauget, Malene Graae (mgraae@dadlnet.dk).

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere om de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du skal etablere praksis for første gang. Gennem den fælles regionale lægelige konsulentordning er det fx muligt at få hjælp til organisering af praksis, den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.læger.dk kan du finde information om drift af praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (post.hpl@dadlnet.dk).

 

Råd og vejledning til ansøgning

De to kapaciteter i Frederiksberg Kommune kan søges samlet eller enkeltvis. Det foretrækkes, at de søges samlet. Der er mulighed for at søge om nedsættelse i licensklinik jf. 25 i Overenskomst om almen praksis, men der gives fortrin til ansøgninger om overtagelse af kapaciteterne på almindelige vilkår. For mere information om mulighed for nedsættelse i licensklinik, se: www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning eller kontakt PLO-Hovedstaden (PLO-H@dadl.dk)

 

Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter i Frederiksberg Kommune, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Region Hovedstaden ved konsulent Trine Andreasen (38666081 eller rap.center-for-sundhed@regionh.dk). Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning og skal sendes med sikker digital post til Region Hovedstaden. Vejledning herom ses i ansøgningsskemaet.

 

ANSØGNINGSFRIST den 9. august 2019 kl. 10

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv., samt den pris du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at overtagelse af kapaciteterne

med patienter forudsættes at ske pr. 1. november 2019.

 


Udvalgte job
Oslo universitetssykehus HF
Sykehuset Østfold HF
Oslo universitetssykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016