Odense Kommune

Odense Kommune,

Odense
15-03-2019

Sociallæge med samfundsmedicink uddannelse eller andet relevant speciale til Socialmedicinsk afdeling

Kontakt

Odense Kommune

Flakhaven 2
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
04-04-2019
Kviknummer:
LJA-71600150
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Samfundsmedicin/socialmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en sociallæge med samfundsmedicinsk uddannelse eller andet relevant speciale, alternativt en læge i introduktionsstilling til samfundsmedicin søges per 1. maj 2019 til familielivsvenlig stilling på fuld tid.

 

Om os

Socialmedicinsk afdeling, Sociallæger i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, Odense Kommune bidrager til kerneopgaven Alle i Job eller Uddannelse, ved at løse socialmedicinske problemstillinger i forvaltningen. Formålet er at forebygge udstødning af borgere med en helbredsbetinget påvirkning af den sociale og arbejdsmæssige funktionsevne fra arbejdsmarkedet.

 

Om jobbet

Det daglige socialmedicinske arbejde foregår i et tværprofessionelt samarbejde med forvaltningens job-, uddannelsesrådgivere og jobkonsulenter og med de øvrige ansatte i afdelingen. I afdelingen er vi, udover 6 læger, også 3 sekretærer, 2 psykologer og 1 fysioterapeut. Arbejdet er centreret omkring myndighedsafdelingerne på områderne sygedagpenge, kontanthjælp, fleksjob og enkeltydelser både internt i Odense kommune og i funktioner i andre kommuner. Kerneopgaven understøttes ved sociallægens oversættelse, forklaring og kvalificering af de indkomne helbredsmæssige oplysninger ind i et arbejdsmarkedsrettet perspektiv og kontekst, med formålet at styrke beskæftigelsesindsatsen, og som brobyggere mellem sundheds- og beskæftigelsessystemet.

 

I Socialmedicinsk afdeling, arbejder vi med en høj grad af videndeling, som understøtter at størstedelen af arbejdet foregår selvstændigt. Du bliver således en del af et aktivt team, der lægger stor vægt på faglig sparring, supervision og læring, og du vil også selv skulle deltage i videndeling og undervisning. Du får mulighed for at deltage i relevante arbejdsgrupper, og dermed i optimering og udvikling af socialmedicinske metoder.

 

Om dig

Vi søger en læge

 

  • Med speciallægeuddannelse eller tidligere erfaring med socialmedicin

  • Der har forståelse for forskellige sociale og kulturelle baggrundes betydning for helbredsproblemer.

  • Med gode samarbejds- og kommunikationsevner

  • Der evner at bidrage aktivt til fremdrift og udvikling i et tværfagligt miljø

  • Der er fleksibel og åben for nytænkning

 

 

Idet vores felt er et led af beskæftigelsesindsatsen- og politikken, skal du også kunne forstå og begå dig i en politisk funderet organisation.

 

Læge med samfundsmedicinsk speciallægeuddannelse fortrækkes, men andre specialer kan være relevante afhængigt af personlige kvalifikationer. Såfremt der ikke er kvalificerede ansøgere med speciallægeuddannelse, kan introduktionsstilling i samfundsmedicin oprettes.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

 

Det er en fast stilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer og vagtfri.

 

Vil du vide mere?

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende socialoverlæge Lene Løgstrup på 2979 0709 / LELO@odense.dk.  

 

Det praktiske

Ansøgningsfristen er torsdag den 4. april 2019. Vi forventer, at afholde samtaler den 8. april 2019.

Har du læst?
 

nr. 14/2016