Radiologisk afdeling,

Esbjerg
15-05-2018

Specialeansvarlig overlæge - Radiologisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Kontakt

Radiologisk afdeling

Finsengade 35
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Udløber:
30-06-2018
Kviknummer:
LJA-60999440
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Klinisk fysiologi og nuklearmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ved Sydvestjysk Sygehus, Radiologisk Afdeling, er en stilling som Specialeansvarlig overlæge ledig pr. 1.8.2018 eller efter aftale. 
 
Radiologisk Afdeling har enheder i Esbjerg og Grindsted. Der udføres i alt ca. 180.000 undersøgelser årligt. Dit arbejdssted vil være i Esbjerg.  
 
Fakta om afdelingen: 
Afdelingen har gennemgået en omfattende renovering og udvidelse med ny nuklearmedicinsk sektion med PET/CT, nyt MR center samt en radiologisk enhed placeret i den nyindrettede FAM. Vi har 4 1,5 T MR-skannere og har lige nu fået installeret en 3 T MR. Vi har 5 CT-skannere herunder en fuldt udstyret Somatom Force.  
Alle røntgenrum inklusive mammografi har DR systemer, og der er et digitalt gennemlysningsrum. Der er adskillig ultralyd apparater til generel diagnostik, mammografi, intervention. Afdelingen har et velfungerende og brugervenligt Sectra RIS/PACS. 
 
Afdelingen er inddelt i 5 områder med specialeansvarlige overlæger.   
 
Der er gode muligheder for forskning og udvikling. 
 
Afdelingen har gode faciliteter i relation til arbejdspladser, kontorer mv. Vi har en afslappet atmosfære med højt til loftet og et højt fagligt niveau. Vi lægger stor vægt på uddannelse, samarbejde og kvalitet. Afdelingen er i konstant udvikling, har mange spændende udfordringer og har plads til ambitioner.    
 
Vi ønsker en motiveret ansøgning samt kvalifikationer i forhold til de 7 lægeroller.
 
Den aktuelle stilling: 
Specialeansvarlig for det abdomialkirurgiske og onkologiske område herunder også akut funktionen.  
 
Ønskede kvalifikationer: 
Speciallæge i diagnostisk radiologi med interesse og erfaring inden fagområderne og med stort kendskab til de radiologiske modaliteter med henblik på at sikre udvikling og diagnostisk strategier. Det forventes, at man tager aktiv del i ansvaret for optimal drift og kvalitet under hensyntagen til økonomiske ressourcer og personaleudnyttelse. Der ønskes en visionær radiolog, der har lyst til at engagere sig og være med til at skabe udvikling. Der lægges vægt på ledelseskvalifikationer, samarbejdsevner, innovativ holdning og solid faglig baggrund.  
 
Arbejdstilrettelæggelse: 
Afdelingen er meget fleksibel i relation til tilrettelæggelsen af den Specialeansvarlige overlæges arbejdstid. Man kan efter ønske indgå i vagt, eller stillingen kan være vagtfri.  
 
Løn og ansættelsesvilkår: 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Vi kan evt. være behjælpelige med praktiske ting. 
 
Yderligere oplysninger: 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Ledende overlæge Lene Guldberg Hansen, Sydvestjysk Sygehus, Radiologisk Afdeling, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg på mail Lene.Guldberg.Hansen@rsyd.dk. Sygehusets visioner og mål samt funktionsbeskrivelse for stillingen kan rekvireres hos Ledende sekretær Anni Sørensen, Sydvestjysk Sygehus, Radiologisk Afdeling, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg på mail Anni.Soerensen1@svs.rsyd.dk
 
 
Send en skriftlig ansøgning og den lægefaglige bedømmelse senest den 30.6.2018. 
 
Læs mere om Sydvestjysk Sygehus på her.

Har du læst?
 

nr. 14/2016