Region Syddanmark - Regionsklinikken Langeland

Region Syddanmark - Regionsklinikken Langeland,

Langeland
04-04-2017

Speciallæge i almen medicin søges til Regionsklinikken Langeland

Kontakt

Region Syddanmark - Regionsklinikken Langeland

Praktisk information
Oprettet:
04-04-2017
Udløber:
30-04-2017
Kviknummer:
LJA-44712455
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praksisafdelingen søger en fagligt stærk speciallæge i almen medicin til at behandle og levere sygesikringsydelser for Regionens borgere på Langeland. Region Syddanmark skal fra 1. maj 2017 drive den første Regionale Lægeklinik, og har brug for en handlekraftig speciallæge til at forestå den daglige drift og behandling af de knap 2000 sikrede, der er tilknyttet klinikken. 

Om stillingen 

Du kommer på sigt til at være klinikkens primære læge, med en forventning om, at du overtager ledelsesansvaret- og beføjelser fra vores midlertidige manager, inden årets udgang. Du vil behandle patienter i samarbejde med det ansatte klinikpersonale, foretage sygebesøg og tage dig af de borgere, der er tilknyttet til klinikken. Stillingen er fastlagt til 37 timer ugentligt, med arbejdstid i klinikken fra 8-16. Det er muligt, at dele stillingen med en anden læge, således at én læge varetager 2 dage, og en anden 3 dage om ugen. 

Klinikken på Langeland er en del af en aktiv aftale med Regionen, hvor alle klinikker på Langeland indvilliger i en vagtordning i dagtiden. Denne betyder, at 1 læge 1 dag ugentligt varetager sygebesøg for alle øens beboere mellem 12 og 16. Ved arbejde i Regionsklinikken Langeland, kan du derfor forvente, at du er omfattet af denne ordning. Denne kan dog deles med klinikkens anden deltidsansatte, hvis der er enighed om dette. 

Akutbelastningen i dagligdagen er lille, og muligheden for at planlægge sin arbejdsdag er rigtig god. 

Kvalifikationer og kompetencer 

Du er uddannet speciallæge i almen medicin, og har en vis erfaring med at arbejde i en almen medicinsk klinik. Du skal have en dansk autorisation til at udøve lægearbejde. Derudover skal du kunne fremvise en ren børne- og straffeattest. Derudover skal du have et godt kendskab til den gældende overenskomst samt ydelsesregistrering. 

Du skal have mod på, at blive den ledende læge i klinikken, og varetage de daglige instruktionsbeføjelser overfor personalet, samt visse administrative og faglige opgaver i forbindelse med klinikkens drift. Det er vigtigt, at du er fagligt dygtig, udadvendt og god til at kommunikere.

Desuden lægger vi vægt på, at du: 

  • Trives i en hverdag der er foranderlig og travl, men også er præget af visse rutineopgaver, fx attestarbejde
  • Er god til at samarbejde, lytte og har et naturligt ledelsesgen
  • Har gå-på-mod og bliver motiveret af at arbejde med mennesker

Region Syddanmark noget for dig! 

Regionsklinikken Langeland er Region Syddanmarks første længerevarende klinik, der skal levere sygesikringsydelser for de knap 2000 sikrede, der er tilknyttet klinikken. Regionen har drevet klinikken som et midlertidigt tilbud siden september 2016, men har nu fået mulighed for at drive klinikken i op til 4 år. 

I klinikken er der ansat en sygeplejerske, en lægesekretær og en bioanalytiker, der alle har arbejdet i klinikken, før den blev en Regionsklinik. Derudover er der ansat en læge, til at varetage ledelses- og instruktionsopgaver i klinikkens første måneder denne vil samtidig være i klinikken 3 dage ugentligt for at tilse patienter. 

Klinikken, der er lokaliseret i det nyrenoverede Sundhedshus i Rudkøbing, har store, flotte åbne lokaler, og er fuldt udstyret med skyllerum, laboratorie samt akutrum. På samme gang i Sundhedshuset findes der derudover en kiropraktor, en psykolog og en jordmoder. Der er således gode henvisnings- og samarbejdsmuligheder. 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder en længerevarende fastansættelse i klinikken, samt muligheden for at have indflydelse på driften af Regionens første Regionsklinik. Derudover tilbyder vi muligheden for at dele stillingen med en anden læge fx 2/3 dage deltid, skiftende per uge. Vi ønsker, at skabe den bedste Regionsklinik, og har derfor brug for en læge, der har mod på at løfte den opgave og i samarbejde med det resterende personale, yde den bedste behandling til borgerne på Langeland. 

Langeland 

Fra Rudkøbing er der kun 15 minutter i bus til Svendborg, eller 45 minutters kørsel til Odense. I de senere år har der været flere tilflyttere end fraflyttere, og Langeland oplever en vækst i antallet af højtuddannede, der slår sig ned og bliver selvstændige. Kunne du være interesseret i at flytte til Langeland, er der også masser af muligheder! 

På skoleområdet rummer Langeland både friskoler og traditionelle folkeskoler, og i Rudkøbing ligger Ørstedskolen, som er en af de største og mest moderne skoler i Danmark. Ved de seneste nationale tests lå eleverne på Langeland i den øvre ende. 

Samtidig har Langeland Kommune pasningsgaranti og der er mulighed for både dagpleje og vuggestue, samt børnehave og SFO, afhængigt af barnets alder. Langeland er kendt for sin smukke natur, rolige omgivelser, billige huse, mange frivillige foreninger, Langelandsfestival og meget mere. 

Yderligere oplysninger om tilflytning og Langeland kan fås hos Langeland Kommune ved at kontakte Bente Wittmann på 6351 6059. 

Ansøgning 

Der er ansøgningsfrist d. 30. april 2017, og vi forventer at afholde samtaler i maj måned. Vær opmærksom på, at du eventuelt vil blive bedt om at gennemføre en Person Profil Analyse, i forbindelse med samtalerne. 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du vil blive ansat til overlægeløn. Når du overtager ledelsesbeføjelserne i klinikken, tillægges et ledelsestillæg til din månedlige løn. Lønnen inkluderer pension, samt løn under ferie og sygdom. 

Ansættelse ønskes snarest. 

Yderligere information 

For yderligere oplysninger om stillingen eller Regionsklinikken Langeland, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Mette Riishøj Mathiasen på 3057 1084 eller chefkonsulent Tine Canvin på 7663 1409. 

Lignende job
Region Sjælland - Steno Diabetes Center Sjælland
Region Hovedstadens Psykiatri
København, Sto...
Har du læst?
 

nr. 14/2016