Region Hovedstaden - Psykiatri

Region Hovedstaden - Psykiatri,

Glostrup
15-09-2021

Speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri søges til nyt tværgående døgninstitutionsteam på Børne- og ungdomspsykiatrisk Center

Kontakt

Region Hovedstaden - Psykiatri

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2021
Udløber:
20-10-2021
Kviknummer:
LJA-82664102
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Børne- og ungdomspsykiatri,
Børnepsykiatri,
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du speciallæge i Børne- og Ungdomspsykiatri med et ønske om at optimere kvaliteten af behandlingen til unge bosiddende på døgninstitutioner i Region Hovedstaden? 

Vi søger en engageret speciallæge i Børne- og Ungdomspsykiatri til vores døgninstitutionsteam, der etableres i løbet af efteråret. Du vil få en aktiv rolle i opstarts- og udviklingsfasen af døgninstitutionsteamet og dermed have mulighed for at præge det i høj grad.

Om døgninstitutionsteamet
Projektet vedr. etablering af det nye døgninstitutionsteam er i sin opstartsfase, og projektet er ved at tage form. Der er blandt andet blevet nedsat 3 spor for henholdsvis udvikling af patientforløbet, udvikling af det tværsektorielle samarbejde og for det praktiske omkring etablering af det nye team.

Døgninstitutionsteamet er et tilbud til børn og unge, som har behov for psykiatrisk behandling og som samtidig bor på en døgninstitution. Tilbuddet vil i første omgang omfatte 3 døgninstitutioner, og på sigt skal samarbejdet udvides til flere døgninstitutioner i regionen.  Døgninstitutionsteamet skal sikre den bedst mulige behandling og sikre et godt samarbejde med den kommunale sektor og døgninstitutionerne. Behandling og organisering bygger på F-ACT principperne, hvor behandlingen foregår på døgninstitutionerne og med mulighed for at intensivere behandlingen, hvis patienterne har behov for det. 

Teamet skal arbejde med at styrke den sundhedsfaglige rådgivning til døgninstitutionspersonalet, forebygge genindlæggelser og være med til at forebygge tvang under indlæggelse.

Teamet skal være med til at sikre mere stabile og sammenhængende patientforløb. Det gode samarbejde med døgninstitutionerne skal sikre, at alle omkring den enkelte patient kan opnå et indgående kendskab og en fælles forståelse for patientens samlede behov.

Teamet vil primært være en udgående funktion.

Jobbet
Der er tale om en bred defineret funktion som speciallæge, hvor der kan være faglige opgaver med medicinsk behandling inden for flere lidelser, terapeutisk behandling, supplerende udredning, psykoedukation, supervision og sparring ift. teamet og døgninstitutioner, samt prioritering af patientopgaver.

Vi tilbyder
Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder indenfor det børne- og ungdomspsykiatriske speciale. Vi tilbyder mulighed for faglig udvikling, specialisering samt terapeutisk videreuddannelse.

Hvis du har forskningsmæssige, terapeutiske eller undervisningsmæssige interesser, vil dette også, efter individuel aftale, kunne blive imødekommet.

Vi har et godt lægefagligt miljø, hvor vi på tværs af afsnit søger at bruge den enkeltes særlige kompetencer.

Dine primære opgaver

  • Varetage funktionen som behandlingsansvarlig speciallæge for en gruppe unge bosiddende på døgninstitutioner
  • Udarbejde behandlingsplaner sammen med de unge
  • Justere intensiteten af den behandlingsmæssige indsats ud fra den enkeltes patients behov
  • Tæt samarbejde med personalet på døgninstitutionerne og i sengeafsnittene med patienten i centrum
  • Supervision og vejledning af personalet på døgninstitutionerne
  • Medicin kontrol og somatiske undersøgelser, og evt. supplerende psykiatriske udredninger

Dine kvalifikationer og kompetencer
Du har autorisation som speciallæge i Børne- og Ungdomspsykiatri. Det er en fordel, hvis du har en bred psykiatrisk erfaring, gerne fra børne- og ungdomspsykiatrisk døgnafsnit. Desuden vil det være godt, hvis du er i stand til at omsætte terapeutiske principper til miljøterapeutisk tilgang.

Du har gode evner til at arbejde selvstændigt, da du ofte vil være ude på egen hånd.

Samtidig skal du kunne samarbejde på tværs af faggrupper og interessenter, som er involveret i behandlingen af de unge.

Du skal have kørekort, da du skal kunne komme smidigt rundt i regionen, i vores egne el-biler, både når du skal rundt på vores forskellige matrikler, og rundt på institutionerne.

Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer, arbejdet ligger i dagstiden på hverdage og ansættelse vil være fra efteråret 2021 efter aftale.

Teamet vil fysisk have base i Glostrup, hvor vi møder og slutter dagen. Meget af det daglige arbejde vil være ude på døgninstitutionerne, samt døgnafsnittene i BUC, både på Bispebjerg og Glostrup.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.  

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Sophia Lindeberg på 38 64 05 62 eller sophia.lindeberg@regionh.dk.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og speciallægeanerkendelse via linket på siden senest 20. oktober 2021.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Samtaler forventes planlagt kort tid efter ansøgningsfrist.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser.
Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Har du læst?
 

nr. 14/2016