Diagnostiskt Centrum Hud

Diagnostiskt Centrum Hud,

Malmö
23-09-2019

Speciallæge i dermatologi

Kontakt

Diagnostiskt Centrum Hud

Hjälmaregatan 3
21118
Malmö
Sverige
Praktisk information
Oprettet:
23-09-2019
Udløber:
23-10-2019
Kviknummer:
LJA-75857104
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Dermato-venerologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Diagnostiskt Centrum Hud er Sveriges største private hudlægeklinik med filialer i Stockholm, Gøteborg og Malmø. Klinikkerne har overenskomst med det offentlige om varetagelse af ambulant dermatologi.

 

I centrum af Malmø har vi de seneste fem år drevet en klinik, hvor der i øjeblikket arbejder 9 speciallæger i dermatologi på enten hel- eller deltid.

 

Nu slår vi dørene op til en helt ny klinik i Malmø, hvor der er mulighed for at 7 dermatologer kan have konsultation. Klinikken ligger i en nybygget ejendom et stenkast fra Hyllie Station, 12 minutters togrejse fra Københavns Lufthavn.

 

Vi søger derfor fagligt, ambitiøse og omgængelige hudlæger til vores nye klinik i Hyllie. 

 

Vi tilbyder dig fri planlægning af egen arbejdstid, frihed til at bestemme konsultationernes længde, kliniske konferencer hvor udfordrende patienter og problemstillinger kan demonstreres og diskuteres med andre dermatologer internt på klinikken og på Skånes Universitetssjukhus.

 

Er du interesseret i en udfordrende klinisk hverdag, hvor du kommer til at beskæftige dig med alle aspekter af det dermatologiske speciale lige fra biologisk behandling af psoriasis og atopisk eksem til operationer for hudtumorer, kan du kontakte klinikchef Thorhildur Danielsdottir på thorhildur@dchud.se 

 


Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016