Gem annonce
Vitanova ApS

Vitanova ApS,

København
20-07-2020

Speciallæge i fertilitet til privatklinik i hjertet af København

Kontakt

Vitanova ApS

Vester Voldgade 106, 3.
1552
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-07-2020
Udløber:
19-08-2020
Kviknummer:
LJA-80694644
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Gynækologi og obstetrik
Beliggenhed

Vitanova ApS

 

Vil du gøre en forskel for barnløse i et trygt miljø, hvor støtte og nærvær er kerneydelser, og hvor du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling?

 

Som fertilitetslæge bygger du tillidsfulde relationer, når du hver dag følger patienten fra indledende samtaler, gennem behandling, til afsluttende punktum i journalen, fortæller personalechef og jordemoder Rie Koldorf.

 

Kom indenfor hos Vitanova

Vi er en privat fertilitetsklinik. I 2019 havde vi ca. 550 friske cykli, og vi er i vækst. Vi yder omsorgsfuld og professionel fertilitetsbehandling af enlige kvinder og barnløse par. Primært kommer her kvinder og par fra andre lande. Vi er derfor en klinik med stor kulturel diversitet og stærke sproglige kompetencer gennem et internationalt team bestående af læger, jordemødre, sygeplejersker, embryologer og administrativt personale.

 

Fertilitetsbehandling fra A til Z

Som fertilitetslæge har du en nær kontakt til dine patienter, idet du hos os følger dem tæt gennem hele deres forløb. Det indebærer en hverdag, hvor du varetager:

 

  • indledende IVF-samtaler og udredninger samt planlægning af behandlingsforløb

  • scanninger

  • HSU-undersøgelser, aspiration og TESA samt transferering

  • journalføring i et papirløst miljø, hvor du også selv har kontakt med patienter via mail og telefon.

 

Vi har åbent alle dage året rundt, men har som udgangspunkt ikke tilbudt IVF-behandlinger om søndagen.

 

En social arbejdsplads med fart på

Du bliver en del af et intimt arbejdsmiljø, hvor vi har et tæt og unikt samarbejde på tværs af faggrupper. Selvom vi har en travl hverdag, spiser vi frokost sammen, når det er muligt, for vi nyder hinandens selskab. Og så laver vi også gerne sociale aktiviteter sammen uden for arbejdstiden.

 

Frisk profil til internationalt og professionelt team

 

  • Du er uddannet doc.med. i gyn.obs., og vi lægger vægt på, at du har specialviden og kompetencer inden for fertilitetsområdet.

  • Du har erfaring med journalføring vi arbejder i Formatex.

  • Du taler og skriver engelsk ubesværet, og taler du flere sprog, er det absolut et plus.

 

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte cheflæge Mohamed Khalil på 33 33 71 01. Send din ansøgning og dit CV til personalechef Rie Koldorf på rk@vitanova.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Har du læst?
 

nr. 14/2016