Justitsministeriet, Retspsykiatrisk Klinik

Justitsministeriet, Retspsykiatrisk Klinik,

København
20-10-2020

Speciallæge i psykiatri 12 timer ugentligt til Justitsministeriet, Retspsykiatrisk Klinik (Genopslag)

Kontakt

Justitsministeriet, Retspsykiatrisk Klinik

Blegdamsvej 6 B
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-10-2020
Udløber:
16-11-2020
Kviknummer:
LJA-81290680
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Retspsykiatrisk Klinik søger pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter en speciallæge i psykiatri.

 

Opgaven

Retspsykiatrisk Kliniks kerneopgave er at udarbejde mentalerklæringer for anklagemyndigheden til brug i straffesager.

 

Dig

Vi søger en speciallæge i psykiatri med kendskab til det retspsykiatriske område, som kan bringe sine kompetencer i spil i forhold til opfyldelse af klinikkens kvalitetsmål om høj faglighed i erklæringerne. Hvis du i den nærmeste fremtid bliver speciallæge i psykiatri, er du også velkommen til at søge.

 

Os

Vi kan tilbyde en lægeligt ledet arbejdsplads, hvor kvalitet er i højsædet - og en dagligdag med en professionel, men uformel tone.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 12 timer ugentligt. Ansættelse sker efter overenskomsten for læger i staten. Lønnen vil blive sammensat som en anciennitetsbestemt basisløn og et tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. Der ydes desuden i henhold til aftale mellem Justitsministeriet og Foreningen af yngre læger tillæg efter henholdsvis 1 og 3 års ansættelse.

 

Ansættelsesområdet er den centrale anklagemyndighed med tjeneste hos Justitsministeriet, Retspsykiatrisk Klinik, Blegdamsvej 6B, 2, 2200 København N.

 

Yderligere oplysninger

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Dorte Sestoft, overlæge Anne Vollmer-Larsen, overlæge Gitte Ahle eller overlæge Christian Graae på telefon 3536 0366. Generel information om klinikken kan findes på www.retspsykiatriskklinik.dk

 

Søger du?

Har du lyst til at søge stillingen, kan du sende din ansøgning med oplysninger om uddannelse, eksamenspapirer og joberfaring via link nedenstående link.

 

Der afholdes samtaler løbende.

 

Det skal bemærkes, at der forud for evt. ansættelse skal gives skriftligt samtykke til undersøgelse i politiets registre, og at ansættelsen kræver sikkerhedsgodkendelse.

 

Alle kvalificerede uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund opfordres til at søge.

 

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 16. november 2020.

 

Ansøgningsfrist

16-11-2020

 

Tiltrædelsesdato

01-01-2021

 

Stillingskategori

Øvrige

 

Hjemmeside

http://www.anklagemyndigheden.dk

 

Vi arbejder for retfærdighed.

Anklagemyndigheden arbejder hver dag med at skabe retssikkerhed og sikre, at straffesager altid bliver behandlet på en retfærdig måde. Anklagemyndigheden bidrager til, at Danmark er et af verdens førende retssamfund. Med en karriere hos os bliver du del af en attraktiv arbejdsplads med mere end tusind dedikerede kollegaer. Vi er et stærkt fællesskab med fokus på hele tiden at udvikle kvaliteten af vores arbejde. Vi rekrutterer de dygtigste og mest dedikerede jurister, kontorfunktionærer, politifolk og andre specialister. Vi er fordelt over hele Danmark, men er én samlet organisation grundfæstet i dybe værdier med høje idealer om objektivitet, uafhængighed og integritet.

Lignende job
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016