Gem annonce
Retspsykiatrisk Klinik

Retspsykiatrisk Klinik,

København
18-01-2018

Speciallæge i psykiatri 12 timer ugentligt til Justitsministeriet, Retspsykiatrisk Klinik

Kontakt

Retspsykiatrisk Klinik

Blegdamsvej 6 B, 2. sal
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-01-2018
Udløber:
07-03-2018
Kviknummer:
LJA-54881525
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed

Retspsykiatrisk Klinik søger pr. 1. april 2018 eller snarest derefter en speciallæge i psykiatri. 

 

Opgaven

Retspsykiatrisk Kliniks kerneopgave er at udarbejde mentalerklæringer for anklagemyndigheden til brug i straffesager. 

 

Dig

Vi søger en speciallæge i psykiatri med kendskab til det retspsykiatriske område, som kan bringe sine kompetencer i spil i forhold til opfyldelse af klinikkens kvalitetsmål om høj faglighed i erklæringerne. Hvis du i den nærmeste fremtid bliver speciallæge i psykiatri, er du også velkommen til at søge.

 

Os

Vi kan tilbyde en lægeligt ledet arbejdsplads, hvor kvalitet er i højsædet - og en dagligdag med en professionel, men uformel tone.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 12 timer ugentligt. Ansættelse sker efter overenskomsten for læger i staten. Lønnen vil afhængigt af dine kvalifikationer blive fastsat i et spænd mellem 660.000 715.000 kr. årligt inkl. pension på en fuldtidsnorm, svarende til et spænd mellem 214.000 232.000 kr. på 12 timer ugentligt. Lønnen vil blive sammensat som en anciennitetsbestemt basisløn og et tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. Der ydes desuden et tillæg på 20.288 kr. årligt, svarende til 6.580 kr. årligt på 12 timer, efter 1 års ansættelse og yderligere 20.288 kr. årligt, svarende til 6.580 kr. årligt på 12 timer ugentligt, efter 3 års ansættelse. Tillæggene ydes i henhold til aftale mellem Justitsministeriet og Foreningen af yngre læger.

 

Yderligere oplysninger

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Dorte Sestoft eller overlægerne Ulla Noring, Anne Vollmer-Larsen eller Thomas Kirkegaard på telefon 3536 0366. Generel information om klinikken kan findes på www.retspsykiatriskklinik.dk

 

Søger du?

Ansøgning med oplysninger om uddannelse, eksamenspapirer og joberfaring sendes via link på www.retspsykiatriskklinik.dk.   

 

Der afholdes samtaler løbende.

 

Det skal bemærkes, at der forud for evt. ansættelse skal gives skriftligt samtykke til undersøgelse i politiets registre, og at ansættelsen kræver sikkerhedsgodkendelse.

 

Alle kvalificerede uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund opfordres til at søge.

 

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 7. marts 2018.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Center for Rusmiddelbehandling København
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016