Neurologisk afdeling,

Esbjerg
19-06-2019

Speciallæge søges til en afdelingslægestilling ved Neurologisk afdeling sydvestjysk Sygehus Esbjerg.

Kontakt

Neurologisk afdeling

Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-06-2019
Udløber:
25-07-2019
Kviknummer:
LJA-74149923
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Neurologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ved neurologisk afd. Sydvestjysk sygehus i Esbjerg er der en ledig stilling som afdelingslæge pr. 1.9.19, eller efter aftale.

Vi søger en dygtig, engageret neurolog med ambitioner om at videreudvikle faget. Vi vægter dine personlige kompetencer inden for samarbejde, kvalitet og uddannelse af yngre kollegaer højt.

Interesse og tilknytning inden for et af følgende subspecialer:  Bevægeforstyrrelser, hovedpine, neurorehabilitering, neurogene smerter og polyneuropati, vil kunne imødekommes.

Udover arbejdet i et af de nævnte subspecialer kommer du også til at deltage i det daglige kliniske arbejde i afdelingen, såsom stuegangsfunktion på neurologisk sengeafdeling, Speciallæge på FAM 8-16, Enkelte tilstedeværelses nattevagter 15.30-08.30,samt speciallæge ambulatorier, hvor du skal se generelle neurologiske patienter og supervisere de yngre læger.

Afdelingen:

Vi er en velfungerende neurologisk afdeling med egen afdelingsledelse. Der er to sengeafsnit tilknyttet, 17 neurologiske/ apopleksi senge i Esbjerg og 28 neurorehabiliteringssenge i Grindsted. Derudover modtager vi de akutte patienter i en nyindrettet FAM, med 10 enestuer i vores afsnit. Vi er aktuelt 12 speciallæger og 10 yngre læger ansat. Derudover er der 3 neuropsykologer, en hovedpinepsykolog samt deltids neurofysiolog.

Vi har regionsfunktion inden for Hovedpine, Trombolyse, Neurorehabilitering, Sklerosebehandling samt neurogene smerter.

Afdelingen har ca. 350 forløb i Grindsted pr.år, 1000 udskrivninger fra sengeafdelingen i Esbjerg og 2000 fra FAM

Derudover er der en ambulant aktivitet på ca. 20.000 besøg

Afdelingen er i en vedvarende udvikling, både mhp. Forskning, kvalitet og uddannelse af vore yngre kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tillæg for områdeansvar er en mulighed.

 

Hør mere :

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge  

Allan Thimsen Pedersen, tlf. 30355957.  eller mail: allan.thimsen.pedersen2@rsyd.dk

 

Ansøgning:

Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller /kompetenceområder for speciallæger. Se yderligere her

• Medicinsk ekspert 

• Kommunikator 

• Samarbejder 

• Leder/administrator 

• Sundhedsfremmer 

• Akademiker 

• Professionel 

 

Der er ansøgningsfrist d. 25.7.19  Ansøgningen skal sendes elektronisk via nedenstående link. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 31

 

Om Sydvestjysk Sygehus:

Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed for det sydvestjyske område i Region Syddanmark. Sygehuset har aktiviteter i henholdsvis Esbjerg og Grindsted samt en veneklinik i Brørup: Sydvestjysk Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Det er Danmarks 5. største akutsygehus med en nybygget og velfungerende FAM, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset: der bygges ny sengebygning, som tænkes struktureret anderledes, der arbejdes med patient- og pårørende involvering, kvalitets og forbedringsarbejdet vægtes højt, herunder indgår Sydvestjysk Sygehus i den Syddanske forbedringsmodel. Der er gode samarbejdsrelationer i det tværsektorielle samarbejde og der er mulighed for at deltage i udviklings- og forskningsinitiativer.  

Fra 2021 får vi også lægeskole i Esbjerg.

 

Sydvestjysk Sygehus samarbejder med Esbjerg kommune, om at skabe gode vilkår for god integration i lokalområdet, hvis du kommer udenbys fra og gerne vil bosætte dig med familie. Esbjerg kommune tilbyder rådgivning gennem deres Tilflytterservice og hjælp til at finde job til partneren.Se http://www.energimetropol.dk eller se mere om Esbjerg her. 

 

Har du læst?
 

nr. 14/2016