ATT Vejle,

Vejle
27-09-2018

Speciallæge/afdelingslæge til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere, Odense

Kontakt

ATT Vejle

Vestre Engvej 51 B
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-09-2018
Udløber:
31-10-2018
Kviknummer:
LJA-65978803
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med traumatiserede flygtninge og kan du se dig selv som en del af en afdeling med høj faglighed, gode kollegaer og et veludviklet fagligt behandlingskoncept, så skal du søge en stilling hos os.
 
Vi søger en speciallæge/afdelingslæge med speciale i psykiatri og erfaring med målgruppen: traumatiserede flygtninge og indvandrere til vores afdeling i Odense.
 
Afdelingen varetager højt specialiseret funktion for behandling af veteraner med PTSD og regionsfunktion for traumatiserede flygtninge og indvandrere med PTSD.
 
Vi tilbyder specialiseret, differentieret udredning og psykoterapeutisk behandling på et psykodynamisk, mentaliseringsbaseret grundlag.
 
I takt med at vores viden om udredning og behandling af både danske soldater og traumatiserede flygtninge er blevet større, er vores behov for en udvikling af vores behandlingsindsats også blevet større. Vores nye læge vil naturligvis blive en del af dette udviklingsarbejde i tæt samarbejde med afdelingschef, behandlingsledere og medarbejdere samt ikke mindst vores patienter og pårørende. Både udrednings- og behandlingskonceptet og MTV rapporten findes på vores hjemmeside www.traumeogtorturoverlevere.dk.
 
Dine opgaver bliver bl.a.: 
 
 • Udredning, vurdering og behandling, herunder at varetage psykofarmakologisk behandling i samarbejde med områdets praktiserende læger 
 • Indgå i behandlingsledelsen med øvrige fagansvarlige funktionsledere 
 • Tage aktivt del i den fortsatte udvikling af afdelingens kerneopgave 
 • Bidrage til afdelingens forskningsindsatser 
 • Vejledning og undervisning af de tværfaglige behandlerteams 
 • Deltagelse på tværfaglige behandlingskonferencer. 
 
Vi ønsker os en kandidat
 
 • Med bred almenpsykiatrisk erfaring 
 • Med erfaring med afdelingens patientgruppe 
 • Med erfaring med depression og angstlidelser 
 • Med lyst til at skabe netværk og samarbejde på tværs af vores samarbejdsflader 
 • Med kendskab til det regionale sundhedsområde og evne til at koble dette kendskab med teknologiske udviklingsmuligheder 
 • Der ikke er bange for at træde ind i et felt, hvor andre sprog og kulturer ”forstyrrer” den vante tankegang og kan være en vigtig del af den diagnostiske udredning. 
 
Lidt om Afdeling for Traume- og Torturoverlevere (ATT) 
 
På ATT får du ikke blot mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får også indflydelse på afdelingens samlede udvikling. Herudover får du omkring 60 gode og dybt engagerede kolleger med forskellige faglige baggrunde. 
 
Omgangstonen er uhøjtidelig, og vi har plads til socialt fællesskab. Vi bestræber os på at have et arbejdsklima, der er præget af høj faglighed, klare prioriteringer og et kreativt og udviklingsorienteret fokus. Afdelingen er organiseret i tværfaglige teams, bestående af psykologer, fysioterapeuter, socialrådgivere, familiebehandlere, sygeplejersker, sekretærer og studerende. 
 
Du vil indgå i et netværk med afdelingens overlæge, som sidder i Vejle, vores to sygeplejersker, som sidder i henholdsvis Odense og Vejle samt øvrige behandlere på afdelingen. 
 
Derudover får du et godt netværk med de ambulante teams i Lokalpsykiatrien, Odense som vi har et tæt samarbejde og adressefællesskab med. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen 
 
Stillingen er på fuldtid. 
 
Tiltrædelsesdato er så hurtigt som muligt, hvorfor vi indkalder egnede kandidater til samtale løbende. 
 
Ansættelsessamtaler holdes i Odense på adressen: Lokalpsykiatrien Odense, Toldbodhusevej 4, 2.sal, 5000 Odense. 
 
Søg stillingen på job.regionsyddanmark.dk under jobnummer 205199.
 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til indgåede aftaler mellem Danske Regioner og Foreningen af speciallæger/FAS om overenskomst for speciallæger. 
Stillingen er omfattet af lokal løndannelse.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Ulla Wernberg-Møller, på mobil tlf.: 2913 1617 eller mail uwm@rsyd.dk og afdelingslæge Susana Fernandes på tlf.: 9944 4675 eller mail susana.fernandes@rsyd.dk.
 
Du kan finde mere information om ATT på www.traumeogtorturoverlevere.dk og www.psykiatrineisyddanmark.dk. 

Udvalgte job
Lignende job
Region Midtjylland
Midtjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016