Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland,

Aabenraa
27-08-2019

Specialpsykolog/psykolog til Børne-og ungdomspsykiatri, Esbjerg

Kontakt

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland

Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2019
Udløber:
19-09-2019
Kviknummer:
LJA-75122353
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du specialpsykolog eller psykolog og brænder for at arbejde med børn/unge og deres netværk i kortere og/eller længere udrednings- og behandlingsforløb? Er du fagligt engageret og vil du være med til at udvikle behandlingstilbuddene i børne- og ungdomspsykiatrien samtidig med at du bidrager til at få hverdagen i ambulatoriet til at fungere optimalt for både børnene/de unge og for kollegaerne? Så er det måske dig vi søger!

Vi har en fast stilling ledig som specialpsykolog eller psykolog på 37 timer/uge til ambulatoriet i Esbjerg pr. 1. november 2019. Stillingen er p.t. tilknyttet neuropsykiatrisk team, som arbejder med ambulante udrednings- og behandlingsforløb af børn og unge fra 4 til 19 år med ADHD, autismespektrumforstyrrelse og andre neuropsykiatriske lidelser.

 

Vi vil vægte at vores kommende kollega:

Er specialpsykolog/psykolog og har en klinisk erfaring inden for det Børne- og ungdomspsykiatriske speciale, inklusiv behandlingserfaring.

Er engageret, initiativrig og har interesse for børne- og ungdomspsykiatrien, med vilje til personlig og faglig udvikling.

Ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til egen faglighed, hvorved samarbejde bliver en naturlig del af hverdagen.

Kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne (og evt. kollegers) arbejdsopgaver.

Kan formidle sager på samarbejdskonferencer med skole, PPR, sagsbehandler i kommune og andre relevante samarbejdspartnere.

At du er dygtig til at dokumentere, og kan formidle vigtigheden heraf til kolleger.

Har et positivt sind og en veludviklet humoristisk sans.

Vi kan tilbyde:

Et overordnet fagligt ansvar for den daglige drift af et klinisk delområde indenfor det neuropsykiatriske området, som defineres i tæt samarbejde med den teamansvarlige overlæge.

Et job med psykopatologisk diagnostisk udredning og behandling af børn og unge.

En hverdag med faglige udfordringer. Vi arbejder for at give barnet, den unge og familien en kvalificeret behandling, hvor der tages hensyn til barnet/den unge, samt familiens behov og ønsker.

Selvstændige arbejdsopgaver med ansvaret for udrednings- og behandlingsforløb, herunder ledelse af kliniske konferencer, med den teamansvarlige overlæge på sidelinjen.

En arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde er en stor del af vores hverdag og vægtes højt.

Stå for intern undervisning og supervision af andre faggrupper.

Medansvar i forhold til hensigtsmæssig ressourceanvendelse.

 

Om afdelingen:

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen har ca. 300 ansatte. Afdelingen fusionerede i 2017 og er fordelt på tre matrikler (Aabenraa, Vejle, Esbjerg) med ambulante funktioner på alle matrikler og sengeafsnit i Aabenraa og Esbjerg.

Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionsledere ift. personaleansvar og specialeansvarlige overlæger ift. det faglige udviklingsansvar, der i et forpligtende samarbejde understøtter medarbejderne i løsningen af kerneopgaven.

 

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er til og med d. 19-9 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 23-9 2019 om eftermiddagen. Stillingen tiltrædes d. 1-11 2019.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til funktionsleder Dorthe Brodersen Hilker, tlf. 9944 7390 eller overlæge Maria Melonik, tlf. 9944 7300.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

 

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden http://psykiatrienisyddanmark.dk/wm459880

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Udvalgte job
Sanos Clinic Syddanmark
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Forsvarets Sanitetskommando, Flyvestation Skrydstrup
Lignende job
Region Sjælland Fejø
Lolland & Falster
Har du læst?
 

nr. 14/2016