Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Frederiksberg
24-06-2019

Start din egen lægepraksis på Frederiksberg

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
24-06-2019
Udløber:
23-08-2019
Kviknummer:
LJA-74194058
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden tilbyder to  lægekapaciteter i Frederiksberg Kommune. Kapaciteterne tilbydes uden tilknyttede patienter.

 

Frederiksberg Kommune

På Frederiksberg bor godt 100.000 borgere på ca. 9 kvadratkilometer. Det betyder, at patienter og kommunale sundhedsfunktioner ofte bor dør om dør med de praktiserende læger. En nærhed der giver gode muligheder for sammenhæng for borgerne.

 

Frederiksberg Kommune har høje ambitioner for borgerens lokale sundhedsvæsen. Det skal være let at få adgang til de kommunale sundheds- og forebyggelsestilbud, og man skal opleve et gnidningsløst forløb i overgangene mellem kommunale indsatser og lægehjælp. En vision der kun kan indfries i tæt samarbejde med de praktiserende læger.

 

Frederiksberg Kommune ønsker god lægedækning og et frit lægevalg for alle borgere, hvorfor der arbejdes aktivt for at sikre gode vilkår for praktiserende læger. Aktuelt har kommunen i samarbejde med Region Hovedstaden fået bevilliget midler til at etablere Frederiksberg Lægehus og Sygeplejeklinikker i eksisterende lokaler på hospitalsgrunden. Et projekt der gennemføres i tæt dialog med de læger, der ønsker at flytte ind. 

 

Som praktiserende læge på Frederiksberg vil du have mulighed for at henvise dine patienter til en bred vifte af evidensbaserede forebyggelses- og behandlingstilbud i kommunens sundhedscenter. Du vil også med fordel kunne benytte dig af kommunens Udgående Sygeplejerske Team, som kan foretage en akut sygeplejefaglig vurdering af borgeren i eget hjem evt. suppleret af blodprøvetagning eller andet ordineret af dig.

 

Du kan finde mere information om mulighederne på Frederiksberg på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning.

 

Vil du vide mere om samarbejdet mellem kommune og almen praksis på Frederiksberg, kan du kontakte samordningsleder Henrik Tafdrup (mail: heta01@frederiksberg.dk).

 

Du er også velkommen til at kontakte praktiserende læge og formand for lægelauget på Frederiksberg, Malene Graae (mail: mgraae@dadlnet.dk).

 

Tilbud til læger i Region Hovedstaden På www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du se mere om nogle af de tilbud, der findes til regionens læger også hvis du skal etablere praksis for første gang. Gennem den fælles regionalt-lægelige konsulentordning er det fx muligt at få hjælp til organisering af praksis, den lægefaglige rolle, rollen som forretningsdrivende og arbejdsgiver m.m. Regionens datakonsulenter er desuden klar til bl.a. at hjælpe med anvendelse af IT.

 

www.læger.dk kan du finde information om driften af en praksis, herunder økonomi, honorarer mv. For yderligere information kan PLO-Hovedstaden kontaktes (mail: plo-h@dadl.dk).

 

Ansøgning

Er du interesseret i eller har spørgsmål til de ledige kapaciteter i Frederiksberg Kommune, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Region Hovedstaden ved konsulent Trine Andreasen (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk eller telefon: 38666081).

 

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i Frederiksberg Kommune, så udfyld ansøgningsskema, som du finder på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning og send det med sikker digital post til Region Hovedstaden. Vejledning om at sende sikkert til regionen ses i ansøgningsskemaet.

ANSØGNINGSFRIST den 23. august 2019 kl. 10.

 

Der vil ud over faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.

Lignende job
Rygcenter Syddanmark
Middelfart, Fyn
Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016