Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed,

København
18-05-2017

Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst, søger en læge til introduktionsstilling i samfundsmedicin (et-årig)

Kontakt

Styrelsen for Patientsikkerhed

Atellerivej 5
2300
København S
Danmark
Tlf: 72 22 74 00
Praktisk information
Oprettet:
18-05-2017
Udløber:
05-06-2017
Kviknummer:
LJA-46373019
Jobtype:
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Samfundsmedicin/administrativ medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du nysgerrig på det samfundsmedicinske speciale og administrativ medicin? Så er her en spændende introduktionsstilling, hvor du får mulighed for at bruge din lægefaglighed i et samfundsmæssigt perspektiv. 

 

Om kontoret 

Tilsyn og Rådgivning Øst fører tilsyn med sundhedspersoner og sundhedsvæsenets organisationer i Region Hovedstaden og Region Sjælland, ligesom vi har en række nationale tilsynsopgaver. Derudover yder vi sundhedsfaglig rådgivning til andre myndigheder og sundhedspersoner i relation til bl.a. retslægelige ligsyn, trafikmedicin, anmeldelsespligtige smitsomme sygdomme, beredskabsopgaver og miljøforurening. 

 

Vi er en stor sundhedsfaglig enhed med omkring 70 medarbejdere, herunder læger, sygeplejersker, tandlæger, folkesundhedsvidenskabskandidater og administrativt personale. Vi er en velfungerende uddannelsesafdeling for speciallægeuddannelsen i samfundsmedicin og har løbende 5-6 læger ansat i introduktions- og hoveduddannelsesstillinger. 

 

Dit arbejde 

Som læge i introduktionsstilling vil du efter grundig oplæring få opgaver inden for en bred vifte af enhedens områder, herunder særligt tilsyn med sundhedspersoner, retslægelige ligsyn og sundhedsfaglig rådgivning af andre myndigheder. Du vil indgå i enhedens telefonvagt, hvor du vil håndtere henvendelser af bred samfundsmæssig interesse som fx om risici for patientsikkerheden, tilfælde af smitsomme sygdomme, miljøforurening og sundhedsjuridiske problemstillinger. Opgaverne er afvekslende og ofte uforudsigelige. Afhængigt af dine ønsker og kompetencer vil der også blive mulighed for at varetage andre opgaver. 

 

Din uddannelse og erfaring 

Du er læge og har gennemført den kliniske basisuddannelse. 

 

Dine personlige kvalifikationer 

Du er nysgerrig på det samfundsmedicinske speciale og arbejdet med administrativ medicin. Du har gode samarbejdsevner og trives i et travlt og tværfagligt miljø. 

 

Derudover vil det være en fordel, hvis du har 

 

  • interesse for og erfaring med et eller flere af enhedens arbejdsområder 

  • interesse for og erfaring med organisatoriske lægelige opgaver 

  • interesse for sundhedsjuridiske problemstillinger 

  • gode kompetencer inden for it 

 

 

Vi tilbyder 

Et meningsfuldt arbejde, hvor du kan bruge din lægefaglighed i et bredere samfundsmæssigt perspektiv. Et udfordrende arbejde, hvor du vil lære at agere som en myndighed og navigere i feltet af andre statslige, regionale og kommunale myndigheder. Et lærerigt arbejde, hvor du vil kunne tilegne dig organisatoriske kompetencer af relevans i enhver sammenhæng. 

 

Du vil blive en del af et aktivt tværfagligt miljø, hvor du i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger fra mange faggrupper får mulighed for at afprøve dit potentiale for det samfundsmedicinske speciale. Vi har undervisning målrettet uddannelseslæger og mulighed for besøg på andre uddannelsessteder inden for samfundsmedicin. Du vil endvidere få en fleksibel arbejdsdag med mulighed for i vidt omfang selv at tilrettelægge dit arbejde.  

 

Om ansættelsen 

Stillingen er en vagtfri 1-årig introduktionsstilling til specialet samfundsmedicin. Stillingen ønskes besat per 1. august 2017 eller snarest derefter. 

 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger. 

 

Kontakt os gerne  

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder, overlæge Bente Møller på tlf. 7222 7815. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 24. 

 

Generelt om styrelsen 

Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen. Vi fører bl.a. tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer, udsteder autorisationer til 16 forskellige autoriserede faggrupper, og vi behandler klager fra patienter og ankesager om erstatninger. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet. 

 

På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser. 

 

Vi er mere end 400 medarbejdere og har tilknyttet over 700 sagkyndige konsulenter, der dækker de sundhedsfaglige specialer inden for hele sundhedsområdet. 

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. 

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016