Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning

Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning,

Islands Brygge
31-01-2018

Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst, søger en læge til introduktionsstilling i samfundsmedicin (et-årig)

Kontakt

Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning

Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-01-2018
Udløber:
18-02-2018
Kviknummer:
LJA-55579407
Jobtype:
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Samfundsmedicin/administrativ medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du nysgerrig på det samfundsmedicinske speciale? Så er her en spændende introduktionsstilling, hvor du får mulighed for at bruge din lægefaglighed i et samfundsmedicinsk perspektiv 

 

Om kontoret 

Tilsyn og Rådgivning Øst er en stor sundhedsfaglig enhed med omkring 70 medarbejdere, herunder læger, sygeplejersker, tandlæger, folkesundhedsvidenskabskandidater og administrativt personale. Vi er en velfungerende uddannelsesafdeling for speciallægeuddannelsen i samfundsmedicin og har løbende 6-7 læger ansat i introduktions- og hoveduddannelsesstillinger. 

 

Vi yder sundhedsfaglig rådgivning til andre myndigheder og sundhedspersoner i relation til bl.a. retslægelige ligsyn, trafikmedicin, forebyggelse af smittespredning ved anmeldelsespligtige smitsomme sygdomme, beredskabsopgaver og miljøforurening. Vi fører endvidere tilsyn med behandlingssteder og sundhedspersoner i Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

 

Dit arbejde 

Som læge i introduktionsstilling vil du efter grundig oplæring få opgaver inden for en bred vifte af enhedens områder, herunder sundhedsfaglig rådgivning af andre myndigheder, retslægelige ligsyn og tilsyn med sundhedspersoner og behandlingssteder. Du vil indgå i enhedens telefonvagt, hvor du vil håndtere henvendelser af bred samfundsmedicinsk interesse som fx tilfælde af smitsomme sygdomme, miljøforurening og sundhedsjuridiske problemstillinger samt bekymringshenvendelser vedr. patientsikkerhedsmæssige problemer. Opgaverne er afvekslende og ofte uforudsigelige. Afhængigt af dine ønsker og kompetencer vil der også blive mulighed for at varetage andre opgaver. 

 

Din uddannelse og erfaring 

Du er læge og har gennemført den kliniske basisuddannelse samt gerne erfaring fra yderligere ansættelser i sundhedsvæsenet. 

 

Dine personlige kvalifikationer 

Du er nysgerrig på det samfundsmedicinske speciale og arbejdet med administrativ medicin. Du har gode samarbejdsevner og trives i et travlt og tværfagligt miljø. 

 

Vi tilbyder 

Et meningsfuldt arbejde, hvor du kan bruge din lægefaglighed i et samfundsmedicinsk perspektiv. Et udfordrende arbejde, hvor du vil lære at agere som en myndighed og navigere i feltet af andre statslige, regionale og kommunale myndigheder. Et lærerigt arbejde, hvor du vil kunne tilegne dig organisatoriske og sundhedsjuridiske kompetencer af relevans i enhver sammenhæng. 

 

Du vil blive en del af et aktivt tværfagligt miljø, hvor du i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger fra mange faggrupper får mulighed for at afprøve det samfundsmedicinske speciale. Vi tilbyder et grundigt uddannelsesprogram, der giver en bred introduktion til dine funktioner herunder myndighedsrollen, kommunikation og sundhedslovgivning. Enheden vægter faglig sparring højt og har undervisning målrettet uddannelseslæger samt tilbud om fokuserede ophold. 

 

Om ansættelsen 

Stillingen er en vagtfri 1-årig introduktionsstilling til specialet samfundsmedicin med flekstidsaftale. 

 

Stillingen ønskes besat per 1. april 2018, men hvis du først er ledig senere, så hører vi også gerne fra dig. 

 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger. 

 

Kontakt os gerne 

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til uddannelsesansvarlig overlæge Jeppe Nørgaard Rasmussen, tlf. 9359 6439 eller sektionsleder, overlæge Bente Møller på tlf. 7222 7815. Du er også velkommen til at kontakte vores UKYL på tlf. 2526 5273, hvis du vil høre mere om, hvordan det er at være uddannelseslæge hos os. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8. 

 

Generelt om styrelsen 

Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen. Vi fører bl.a. tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer, udsteder autorisationer til 16 forskellige autoriserede faggrupper, og vi behandler klager fra patienter og ankesager om erstatninger. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet. 

 

På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser. 

 

Vi er mere end 450 medarbejdere og har tilknyttet over 700 sagkyndige konsulenter, der dækker de sundhedsfaglige specialer inden for hele sundhedsområdet. 

 

Som led i anden del af regeringens plan for flytning af statslige arbejdspladser vil behandlingen af klager fra patienter og ankesager om patienterstatninger blive varetaget af den kommende Styrelsen for Patientklager og Erstatning fra forventeligt 1. maj 2018. Den opslåede stilling er ikke berørt af udflytningen. 

 

Styrelsen for Patientsikkerhed har pr. 1. januar 2018 røgfri arbejdstid.

 

 Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016