Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen,

København
26-06-2017

Sundhedsdatastyrelsen søger sektionsleder til Klassifikations- og Patientregistreringssektionen (KOP)

Kontakt

Sundhedsdatastyrelsen

Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-06-2017
Udløber:
15-08-2017
Kviknummer:
LJA-47156334
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en dygtig sektionsleder med ledelseserfaring og praktisk erfaring med klassifikationer og terminologi i sundhedssektoren, der kan medvirke til at realisere Sundhedsdatastyrelsens ambition om, at skabe grundlaget for bedre sundhed gennem digitalisering og effektiv brug af data  

Om jobbet som sektionsleder i KOP 

Som sektionsleder vil du skulle være med til at styre og udvikle Sundhedsdatastyrelsens arbejde med klassifikationer, terminologier og patientregistrering i sundhedssektoren. Du vil få en bred kontaktflade til vores samarbejdspartnere i stat, regioner, primærsektoren og private aktører 

Du skal i samarbejde med de 14 professionelle medarbejdere i sektionen varetage det daglige arbejde, med at vedligeholde og udvikle klassifikationer, terminologi og registreringsvejledninger, som grundlag for sikker og præcis kommunikation i behandlings øjemed og for indsamling af strukturerede data om diagnoser og aktiviteter i det danske sundhedsvæsen. 

Du kommer til i tæt samarbejde med øvrige afdelinger i Sundhedsdatastyrelsen at have ansvar for en række nye tiltag i det danske sundhedsvæsen herunder, at udvikle Sundhedsvæsenets Organisationsregister (SOR) til bred anvendelse i sundhedsvæsenet, etablering af forudsætninger for at tage et nyt Landspatientregister i brug i 2018 (LPR3). Endvidere skal du være med til at varetage et projekt, der fornyr den platform og metode, hvor på vi stiller klassifikationer (SKS, SHAK/SOR, NPU m.fl.) til rådighed for den danske sundhedssektor. 

Du skal være i stand til løbende at prioritere indsatsen på de forskellige opgaver og at skabe gode relationer tilde mange samarbejdspartnere på området. Du skal kunne omsætte politiske krav til praktiske handlinger, hvor det er relevant. Du kan engagere og udvikle dine medarbejdere, så der bliver leveret høj kvalitet på både faglige og ledelsesmæssige mål, 

Dine kvalifikationer 

Du har et godt kendskab til anvendelse af klassifikationer i sundhedssektoren og gerne erfaring som leder. Du har viden om organisationer og beslutningsveje inden for sundhedsområdet. Du lægger vægt på at skabe resultater i dialog og samarbejde med mange forskellige interessenter. Du kan planlægge og koordinere udviklingsprojekter og du kan inspirere og motivere medarbejderne både i forhold til det daglige arbejde og når det gælder udviklingsprojekter. 

Vi forventer, at du: 

  • Har en relevant akademisk uddannelse gerne som sundhedsfaglig, folkesundhedsvidenskabs-kandidat eller lignende
  • Har godt kendskab til og helst også erfaring med anvendelse af kliniske klassifikationer
  • Har ledelseserfaring og god procesforståelse, hvor du formår at skabe resultater i samarbejde med andre
  • Kan samarbejde med klinikere og administratorer indenfor stat, regioner og kommuner
  • Er systematisk og struktureret
  • Kan arbejde selvstændigt

Som person er du robust og pragmatisk, engageret, åben og udadvendt og i stand til at indgå samarbejdsrelationer med de mange forskellige aktører på området. Du er endvidere god til at formidle både strategiske og fagspecifikke problemstillinger og løsningsforslag til andre uanset faglig baggrund, 

Om os 

KOP er en af to sektioner i afdeling for Datakvalitet og Indhold (DAKI), i den anden sektion; Dataindsamling og registre (DIOR) varetages indsamling af data til en lang række nationale registre. 

I Sundhedsdatastyrelsen er vores målsætning at skabe en vidensbank på sundhedsområdet baseret på data om aktivitet, økonomi og kvalitet, som stilles til rådighed for sundhedsprofessionelle, administratorer i regioner og kommuner samt borgere og andre centrale brugere. Derudover er målsætningen at styrke den overordnede digitalisering og fremme en sammenhængende data- og it-arkitektur i sundhedsvæsenet med fokus på datasikkerhed. På udvalgte områder sikrer Sundhedsdatastyrelsen endvidere dækkende og valide sundhedsdata til patientbehandling, forskning mv. 

Vi tilbyder 

Du vil blive en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer. Vi har en fleksibel arbejdsplads med fleksible arbejdstider, centralt beliggende i København med gode transport- og parkeringsmuligheder. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller gældende overenskomst for læger i staten mellem Finansministeriet og Yngre Læger, jf. bilag 3. Læger på Sundhedsministeriets område. 

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og er på fuld tid. 

Vil du vide mere? 

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingschef Karen Marie Lyng på telefon: 2240 9351. 

Du kan læse mere om, hvad vi laver på www.sundhedsdatastyrelsen.dk.   

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34-35.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016