Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg hospital

Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg hospital,

Frederiksberg
20-06-2017

Sundhedsfaglig vicedirektør

Kontakt

Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg hospital

Nordre Fasanvej 57
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-06-2017
Udløber:
10-08-2017
Kviknummer:
LJA-47011603
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

På Bispebjerg og Frederiksberg Hospital handler det om liv: om at redde og forbedre liv, om at skabe livskvalitet og et attraktivt arbejdsliv. Vi er ambitiøse og forfølger vores mål om at opbygge fremtidens akuthospital, der tager afsæt i patientens og de pårørendes situation og behov. 

 

Du vil som en del af direktionen stå i spidsen for et af landets største akuthospitaler. Du får bl.a. ansvar for at fastholde og udvikle et højt sundhedsfagligt niveau, udbygge hospitalets stærke forskningsprofil, implementere Sundhedsplatformen og sikre en organisatorisk omstilling i forbindelse med ibrugtagning af nyt akuthus. Du vil indgå i en tæt samarbejdende direktion kendetegnet ved tillid og sparring på tværs. 

 

Det er et veldrevet og velrenommeret hospital, der er kendetegnet ved gode og frugtbare samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Vi er i gang med en række store forandringsprocesser, der giver et godt grundlag for at udvikle og nytænke hospitalet og måden, vi arbejder og samarbejder på. Dette gælder ikke mindst et omfattende nybyggeri og implementering af Sundhedsplatformen. De engagerede og dygtige medarbejdere samt ledere er et godt afsæt for at lykkes med dette.

 

Vi forventer, at du med afsæt i en sundhedsfaglig uddannelse (forventelig som læge eller sygeplejerske) har opnået betydelig ledelseserfaring. Viden om og erfaring fra forskningsområdet i bred forstand vil være en fordel, men ingen betingelse.

 

Yderligere information

Stillingen besættes på kontraktvilkår (tidsubegrænset overenskomstansættelse) i henhold til Aftale for chefer i Region Hovedstaden.

 

Du finder uddybende jobprofiler her eller www.genitor.dk. Du er velkommen til at kontakte partner Jens Marcussen fra Genitor på 3141 0587 / jm@genitor.dk eller hospitalsdirektør Anne Jastrup på 3863 6069. 

 

Ansøgningsfristen er torsdag den 10. august 2017 kl. 9.00. Ansøgninger bedes sendt via linket. 


Lignende job
Klinisk Immunologisk Afdeling
Odense, Fyn
Psykiatrisk Afdeling Esbjerg
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016