Sygehusapotek Fyn,

Odense
05-07-2018

Sygehusapotek Fyn søger klinisk farmaceut til fast stilling

Kontakt

Sygehusapotek Fyn

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 208,
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2018
Udløber:
10-08-2018
Kviknummer:
LJA-63055559
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygehusapotek Fyn søger en farmaceut til at udføre patientspecifik klinisk farmaci på forskellige afdelinger på OUH Svendborg Sygehus. 
I forbindelse med udskrivelse af patienter skal du lave en opsummering af medicinændringerne, udføre en farmaceutisk medicingennemgang og konferere alt med den udskrivende læge. 
Opgaven skal varetages i samarbejde med funktionens øvrige kliniske farmaceuter. 
 
Ud over driftsopgaverne i klinikken vil der være forskellige andre opgaver som f.eks. undervisning i klinikken, administrative opgaver i forbindelse med lægemiddellicitation, besvarelse af lægemiddelrelaterede spørgsmål og evt. deltagelse i udviklingsprojekter.  
 
 
Vi forventer, at du: 
  • brænder for klinisk farmaci, og meget gerne har erfaring med at udføre patientspecifik klinisk farmaci 
  • er fagligt dygtig   
  • har gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt 
  • arbejder systematisk og selvstændigt 
  • er nysgerrig og vedholdende 
  • har masser af initiativ og overblik 
  • har mod på at lære mere og udvikle dig 
  • har godt humør. 
 
Vi kan tilbyde: 
Et spændende og afvekslende job med masser af tværfagligt samarbejde og særdeles gode muligheder for at udnytte din faglighed. 
 
Din primære arbejdsplads vil være på OUH Svendborg Sygehus, men der kan også forekomme opgaver på OUH Odense Universitetshospital. 
Yderligere oplysninger op stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Susanne Nørregaard tlf. 20 58 58 70, eller farmaceut Jolene Henriksen tlf. 29 65 90 44. 
 
Tiltrædelsestidspunkt for stillingen er den 1. september 2018 eller snarest derefter. Der er 3 måneders prøvetid, første gang du ansættes i Region Syddanmark. 
Løn- og ansættelsesforhold med udgangspunkt i gældende overenskomst. Der forventes en forhandling om kvalifikationstillæg i forhold til dine kvalifikationer. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 time pr. uge i tidsrummet 7:30 – 15:30. 
 
Ansøgning 
Stillingen skal søges online på job.regionsyddanmark.dk jobnr. 204534 
Ansøgningen vedlægges CV og eksamensbevis  
Frist for ansøgning er den 10. august kl. 12.00. 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33 og 34. 
 
­­­­­­­­­­­ 
Sygehusapotek Fyn producerer og indkøber lægemidler til distribution på de fynske sygehuse. Apoteket producerer også til salg til andre sygehuse i Danmark, blandt andet i et samarbejde med sygehusapotekerne i Danmark. Desuden arbejdes der med klinisk farmaci på alle niveauer i tæt samarbejde med de kliniske afdelinger på OUH. Apoteket omsætter årligt for ca. 1,08 mia. kr. Apoteket er organisatorisk en del af Odense Universitetshospital og beskæftiger ca. 250 medarbejdere.  
Sygehusapoteksfunktionen på OUH Svendborg Sygehus arbejder ikke med produktion, men udelukkende med klinisk farmaci. 11 farmakonomer og 7 farmaceuter har deres daglige arbejdsplads i Svendborg. 
 

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016