Akutafdelingen, Kolding Sygehus,

Kolding
21-08-2019

Vagttandlæge til Tandskadevagt, Akutafdelingen, Kolding Sygehus

Kontakt

Akutafdelingen, Kolding Sygehus

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-08-2019
Udløber:
30-09-2019
Kviknummer:
LJA-74999742
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En stilling som tandskadevagt ved Akutafdelingen, Kolding Sygehus er ledig til besættelse pr. 1. november 2019 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist d. 30. september 2019. Samtaler afholdes herefter.

Vagttandlægen tilknyttes Akutafdelingen på Kolding Sygehus og betjener patienter fra såvel Kolding som Vejle med akutte tandskader.

Tandskadevagtens arbejde vil være akut primærbehandling af tandskader samt evt. behandling af andre akutte tandproblemer efter aftale med vagtlægen. Behandlingen omfatter typisk skade på tænder og mundslimhinder i forbindelse med ulykkestilfælde, efterblødninger efter kirurgiske indgreb i munden samt evt. akut opståede infektioner. Der henvises i øvrigt til funktionsbeskrivelsen.

Funktionen som vagttandlæge er bemandet med 4-5 tandlæger og udføres udelukkende som vagtfunktion i tidsrummet 15.00-08.00 på hverdage og fra 08.00-08.00 på lør-, søn- og helligdage.

Tandlægen refererer personalemæssigt til afdelingsledelsen på Akutafdelingen på Kolding Sygehus.

Tandskader vurderes primært af ortopædkirurgisk læge på enten Kolding eller Vejle Sygehus og tandbehandling vil foregå på et af de to sygehuse efter aftale.

Det er en betingelse, at vagttandlægen har gyldig autorisation samt ret til selvstændigt virke og ser skadebehandlingen som et interesseområde. Det forudsættes således, at vagttandlægen har kendskab til behandlingen af almindelige tandtraumer, dentoalveolære traumer og simple mandibelfrakturer.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til den mellem Region Syddanmark og Foreningen af Tandlæger indgåede overenskomst og honoreres med vagthonorar. Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vagttandlæge Marlene Eskol, tlf. 2883 3544.

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016