Gem annonce
Praksis

Praksis,

Fyn
09-09-2020

Velbeliggende almen praksis Nordfyn

Kontakt

Praksis

Praktisk information
Oprettet:
09-09-2020
Udløber:
09-10-2020
Kviknummer:
LJA-81056876
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Praksis er beliggende i den hyggelige købstad Bogense, der har en fantastisk natur, er ideel til børnefamilier, og har mange fritidsaktiviteter.

 

Stort moderne lægehus, der oprindeligt er indrettet til 3 læger, og er centralt beliggende i Bogense med bedste parkeringsforhold og offentlige transportmidler. Huset kan købes eller lejes.

 

1622 gruppe-1 sikrede heraf ca. 220 børn. Praksis er lukket for tilgang. Praksis deltager i en uddannelsesklynge og en velfungerende dag- og feriering med 6 kolleger. Personalet består af 1 deltidsansat sygeplejerske og 1 sekretær.

 

EDB-EG Clinea er netop fornyet.

 

Der er mulighed for at overtage yderligere en kapacitet i området.

 

Praksis har en attraktiv indtjening, og der er et stort uudnyttet driftsmæssigt potentiale.

 

Her er en enestående mulighed for at erhverve 1 eller 2 veldrevne praksis i et yderst attraktivt område og til en billig goodwill.

 

Vil du/I vide mere, kan henvendelse rettes til advokat (H) Finn Altschuler, tlf.nr. 33 14 19 40, mail: fa@galst-altschuler.dk


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Praksis
Hvidovre, Storkøbenhavn
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016