Region Hovedstaden, Bornholms Hospital

Region Hovedstaden, Bornholms Hospital,

Bornholm
12-02-2018

Vicedirektør til Bornholms Hospital

Kontakt

Region Hovedstaden, Bornholms Hospital

Ullasvej 8
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-02-2018
Udløber:
19-03-2018
Kviknummer:
LJA-56213632
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en ny vicedirektør, der med ledelsesmæssig tyngde og strategisk flair kan bidrage til hospitalets fortsatte udvikling. 

 

Stillingen som vicedirektør er ledig, fordi den hidtidige vicedirektør er tiltrådt som vicedirektør på et andet af regionens hospitaler. Dato for tiltrædelse af stillingen ifølge aftale. 

 

Bornholms Hospital er øens eneste og en del af det samlede sundhedsvæsen i Region Hovedstaden. Hospitalet tilbyder ydelser indenfor bl.a. akutmodtagefunktion, diagnostik, fødsler samt forebyggelse og rehabilitering til øens 39.000 borgere og et stort antal turister. Hospitalet er udnævnt til at være udviklingshospital, hvor vi arbejder for i højere grad at sætte patienten i fokus. 

 

Hvis du har mod på at arbejde med en bred opgaveportefølje og vil være med til at udvikle det bornholmske sundhedsvæsen, så har du chancen nu.

 

Om stillingen 

Vicedirektøren refererer til hospitalsdirektøren. Tilsammen udgør de to direktionen, der varetager den øverste strategiske, administrative og faglige ledelse af hospitalet. Direktionsmedlemmerne skal kunne substituere hinanden i nødvendigt omfang. 

 

Hospitalets geografiske beliggenhed giver specielle udfordringer og muligheder, som kalder på utraditionelle løsninger på mange områder. Beliggenheden i et afgrænset lokalsamfund giver unikke muligheder for tværsektorielt samarbejde og medfører forventninger om synlighed og fysisk tilstedeværelse. 

 

Din profil 

Vi søger som udgangspunkt en vicedirektør med lægefaglig baggrund. Ansøgere med en anden relevant videregående sundhedsfaglig baggrund kan også komme i betragtning, men lægefaglig baggrund vil blive foretrukket. 

 

Vi forventer, at du som leder både vil engagere dig i at understøtte og konsolidere hospitalets drift og vil bidrage til hospitalets fortsatte udvikling.

 

Desuden forventer vi, at vicedirektøren har relevant efter- og videreuddannelse indenfor ledelse, ligesom der vil blive lagt vægt på dokumenteret ledelseserfaring fra en større politisk ledet organisation. 

 

Vi lægger vægt på, at du er troværdig, struktureret og en god kommunikator. Du interesserer dig for driften af hospitalet og engagerer dig i hospitalet og lokalsamfundet. 

 

Du bevæger dig ubesværet mellem opgaver og dialog på overordnet strategisk niveau og konkrete driftsnære opgaver, og du lever naturligt op til vores værdier om åbenhed, helhedssyn, professionalisme og tillid. 

 

Løn- og ansættelsesforhold 

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til Aftale for chefer med mulighed for ansættelse på kontrakt. Lønniveau på ca. 915.000 inkl. kontrakttillæg og ekskl. pension. 

 

Ansøgningsfrist 

Ansøgning sendes via "søg job" her på siden senest mandag den 19. marts 2018, kl. 10.00.

 

Første og anden samtalerunde finder sted på Bornholm henholdsvis den 3. og den 17. april 2018. 

 

Yderligere information 

Hospitalet ønsker et tæt samarbejde med brugere og samarbejdspartnere. Derfor deltager en repræsentant fra Brugerrådet i ansættelsesudvalget. 

 

Du finder en uddybende stillings- og personprofil ved at trykke her og du er velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Niels Reichstein Larsen på tlf. 38 67 00 20 eller mobil 30 70 62 77. 

 

Læs om Bornholms Hospital på: http://www.bornholmshospital.dk   

 

Læs om Bornholm på facebooksiden Næste stop Bornholm, http://www.brk.dk eller www.bornholminfo.dk   

 

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at følge linket og læse Flyt til Bornholm http://flyttilbornholm.dk/hvorfor/tilflytterkonsulenten.aspx

Lignende job
Har du læst?
 

nr. 14/2016