Børneafdelingen, Kolding Sygehus,

Kolding
08-06-2018

Vikar for afdelingslæge Børneafdelingen, Kolding Sygehus - en del af Sygehus Lillebælt

Kontakt

Børneafdelingen, Kolding Sygehus

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-06-2018
Udløber:
22-06-2018
Kviknummer:
LJA-62165597
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Pædiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børneafdelingen i Kolding har et vikariat for afdelingslæge ledigt til besættelse pr. 1. september 2018 og et år frem. 
 
Vi søger 
En dygtig og engageret speciallæge i pædiatri som led i fagområdeuddannelse indenfor pædiatrisk astma og allergologi. Afdelingslægen skal have gode samarbejdsevner og være med til at udvikle afdelingen og fagområdet. Sammen med fagområdets øvrige læger skal du: 

  • Arbejde for at opretholde og udvikle effektive, sikre og sammenhængende behandlingsforløb, herunder etablere og vedligeholde robust samarbejde med regionens øvrige allergologiske funktioner 
  • Være inspirator og forbillede for afdelingens øvrige medarbejdere både i forhold til faglig profil, og også i forhold til afdelingens værdier og kultur  
  • Være medansvarlig for supervision og uddannelse af yngre kollegaer og sygeplejersker indenfor specialet 

Børneafdelingen i Kolding 
Er én af fire pædiatriske afdelinger i Region Syddanmark. Vi har 47 senge, hvoraf de 19 er neonatale. Vi har regionsfunktion i neonatologi og gastroenterologi (Sidstnævnte i formaliseret samarbejde med Børneafdelingen, OUH).  
Vi dækker det pædiatriske speciale bredt og har omkring 6.000 akutte kontakter årligt. Ambulatoriet er opdelt i specialambulatorier og har ca. 16.000 kontakter årligt. Vi prioriterer teamarbejde indenfor de enkelte subspecialer. 
Afdelingen prioriterer tværfagligt samarbejde og har ansat børnepsykiater, psykolog, pædagoger, skolelærer og socialrådgiver. Vi har en stærk kultur, hvor vi arbejder aktivt med patient- og familieinddragelse. 
 
Forskning og uddannelse 
Vi har en aktiv forskningsenhed med en professor, Ph.D studerende, forskningsårsstuderende og medicinstuderende, der laver kandidatspeciale. Vi deltager i speciallægeuddannelsen i pædiatri og almen medicin.  
Vi modtager studerende i praktik fra det Lægevidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet og vi har sygeplejestuderende, jordemoderstuderende og pædagogstuderende.  
 
Vores lægelige bemanding 
Består for tiden af 18 overlæger og 2 afdelingslæger, 6 læger i hoveduddannelsesstilling samt 3 introduktionsreservelægestillinger og 7 læger i almen blok.  
 
Vagter 
Afdelingslægen tilknyttes bagvagtslaget, som er i 2 holds drift med vagt fra tjenestestedet og tilstræbes at være 14 skiftet. Bagvagten i dagtiden går fra 8-18. For- og bagvagtslaget dækker desuden en stuegangsfunktion i weekenden.  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
I henhold til personalepolitikken ved sygehuset er det ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. 
 
Yderligere oplysninger fås hos ledende overlæge Thomas Houmann Petersen på telefon 76362236.  
 
Ansøgning 
Stiles til afdelingsledelsen og ønskes sendt elektronisk via nedenstående ansøgningslink ”Søg Stillingen”.
Ansøgningsfrist er den 22. juni 2018.  
 
Samtaler 
Der afholdes ansættelsessamtaler tirsdag d. 26. juni 2018. 
 

Har du læst?
 

nr. 14/2016