Børneafdelingen, Kolding Sygehus,

Kolding
06-12-2018

Vikar for reservelæge Børneafdelingen, Kolding Sygehus - en del af Sygehus Lillebælt

Kontakt

Børneafdelingen, Kolding Sygehus

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-12-2018
Udløber:
20-12-2018
Kviknummer:
LJA-68632930
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Pædiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børneafdelingen i Kolding har en 8 måneders stilling som vikar for reservelæge ledig til besættelse pr. 1. januar 2019 eller efter aftale.  
 
Vi søger:
En dygtig og engageret reservelæge med interesse indenfor pædiatrien. Vi tilbyder et meget spændende arbejde i et godt læringsmiljø med opbakning fra erfarne kollegaer døgnet rundt.  
Vi uddanner dig og har fokus på karrierevejledning. Vi har et højt fagligt niveau, og kompetencer som vi meget gerne vil videregive til nye kolleger. 
Lægen skal have gode samarbejdsevner og gode kommunikative evner. Det daglige arbejde giver mulighed for vurdering og behandling af børn inden for mange af specialets fagområder.  
 
Børneafdelingen i Kolding: 
Er én af fire pædiatriske afdelinger i Region Syddanmark. Vi har 47 senge, hvoraf de 19 er neonatale. Vi har regionsfunktion i neonatologi og gastroenterologi. (Sidstnævnte i formaliseret samarbejde med Børneafdelingen, OUH).  
Vi dækker det pædiatriske speciale bredt og har omkring 6.000 akutte kontakter årligt. Ambulatoriet er opdelt i specialambulatorier og har ca. 16.000 kontakter årligt. Vi prioriterer teamarbejde indenfor de enkelte fagområder. 
Afdelingen prioriterer ligeledes tværfagligt samarbejde herunder samarbejde med vores psykolog, pædagoger, skolelærer og socialrådgiver. Vi har en stærk samarbejdskultur og arbejder med patient- og familieinddragelse. 
 
Forskning og uddannelse: 
Vi har et godt uddannelsesmiljø. Vi har en aktiv forskningsenhed med en professor, Ph.D. studerende, forskningsårsstuderende og medicinstuderende, der laver kandidatspeciale. Vi deltager i speciallægeuddannelsen i pædiatri og almen medicin. Ansøger vil have mulighed for at deltage i afdelingens aktive forskningsmiljø.   
Vi modtager studerende i praktik fra det Lægevidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet og vi har sygeplejestuderende, jordemoderstuderende og pædagogstuderende.  
 
Vores lægelige bemanding: 
Består for tiden af 17 overlæger og 4 afdelingslæger, 1 1. reservelæge, 4 læger i hoveduddannelsesstilling samt 3 introduktionsreservelægestillinger og 6 læger i almen blok.  
 
Vagter:
Reservelægen indgår i forvagtslaget i 10 skiftet, 2 holds drift med vagt på tjenestestedet. Derudover dækker forvagten i vinterperioden en ekstra tilstedeværelsesvagt fra kl. 8.00 til kl. 22.00. For- og bagvagtslaget dækker desuden en stuegangsfunktion i weekenden. Både bagvagt og forvagt har tilstedeværelsesvagt.  
 
Løn og ansættelsesvilkår: 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Thomas Houmann Petersen, telefon 7636 2236, mail: Thomas.Houmann.Petersen1@rsyd.dk. I øvrigt henvises til http://www.sygehuslillebaelt.dk
 
Ansøgningen: 
Stiles til afdelingsledelsen og ønskes sendt elektronisk via nedenstående ansøgningslink ”Søg Stillingen”. Ansøgningsfrist er den 20. december 2018.  
 
Samtaler:
Samtaler forventes holdt d. 21. december. 
 

Har du læst?
 

nr. 14/2016