Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen,

København
06-02-2017

Vil du være med til at forme fremtidens sundhedsvæsen? 2 afdelingslæger til Enhed for Planlægning

Kontakt

Sundhedsstyrelsen

Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Tlf: 72 22 74 00
Praktisk information
Oprettet:
06-02-2017
Udløber:
23-02-2017
Kviknummer:
LJA-41917323
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at bidrage til løsningen af et bredt spektrum af spændende opgaver inden for sundhedsplanlægning og have kontakt til mange forskellige aktører i sundhedsvæsenet? Så er du måske vores nye kollega.

 

Enhed for Planlægning beskæftiger sig med sundhedsplanlægning i hele sundhedsvæsnet og går på tværs af hele patientforløbet. Vi arbejder med planlægning af de specialiserede sundhedsydelser via specialeplanen, og med de borgernære sundhedstilbud, herunder praksisområdet, kronisk sygdom og rehabilitering. Enheden har ansvar for større nationale planer og strategier på sundhedsområdet, fx på områderne kræft, psykiatri og den ældre medicinske patient. Vi har et tæt samarbejde med Sundheds- og Ældreministeriet samt med en række andre aktører, fx KL, Danske Regioner, patientforeninger og faglige selskaber.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 

  • Indgå i ét eller flere tværfaglige teams, herunder med lægefaglig bistand

  • Drifts- og udviklingsopgaver samt projektledelse inden for enhedens arbejdsområder generelt, herunder fx udarbejdelse af faglige anbefalinger

  • Løbende faglig rådgivning af Sundheds- og Ældreministeriet, myndigheder mv., samt faglig sparring med kolleger og ledelse

  • Vejledning af uddannelsessøgende yngre læger

 

 

Ansøgere kan med fordel i ansøgningen angive særlige kompetencer og præferencer. Ansøgere må forvente også at skulle varetage andre arbejdsopgaver end de nævnte.

 

Din baggrund

Vi forventer, at du er speciallæge i samfundsmedicin, almen medicin eller andet relevant speciale.

 

Herudover forventer vi, at du

 

  • har interesse for sundhedsvæsenet og dets struktur, og erfaring med organisatorisk og administrativt arbejde, formidlingsopgaver, evidensbaseret medicin m.v.

  • er analytisk tænkende og klart formidlende på dansk i skrift og tale

 

 

Vi lægger desuden vægt på, at du er udadvendt og god til at skabe relationer, at du trives i et travlt og tværfagligt miljø og har en masse gå-på-mod og initiativ. Du kan prioritere og arbejder selvstændigt med mange bolde i luften, og er god til at koordinere og strukturere.

 

Vi tilbyder

Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige og spændende opgaver. Du vil komme til at arbejde sammen med godt tredive dygtige kolleger, fordelt i to sektioner, i et dynamisk tværfagligt samarbejdsmiljø med medarbejdere med samfundsvidenskabelige og sundhedsfaglige baggrunde, kontorfunktionærer m.fl. Du vil få rig mulighed for at udvikle dig og lære nyt. Vi arbejder i storrumskontor og vores arbejdsklima er energisk, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

 

Vi tilbyder fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker som afdelingslæge i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger.

 

Vil du vide mere?

Du kan få mere at vide om jobbet ved at kontakte overlæge, sektionsleder Ane Bonnerup Vind på telefon 72 22 76 07, eller sektionsleder Kirsten Hansen på telefon 72 22 76 81.

 

Er du interesseret?

Så send os din ansøgning med CV og eksamensbevis elektronisk via linket nederst i stillingsannoncen på www.sst.dk/job senest d. 23. februar 2017.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 10, 2017.

 

Tiltrædelse pr. 1. maj 2017 eller efter aftale.

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge.

Lignende job
Har du læst?
 

nr. 14/2016