Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Storkøbenhavn
08-05-2017

Vil du være praktiserende læge i Albertslund, Glostrup, Brøndby eller Høje-Taastrup kommune?

Kontakt

Region Hovedstaden

Regionsgården
3400
Hillerød
Danmark
Tlf: 38 66 50 00
Praktisk information
Oprettet:
08-05-2017
Udløber:
06-06-2017
Kviknummer:
LJA-46158786
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter til besættelse snarest muligt.

Som praktiserende læge i Region Hovedstaden kommer du til at spille en vigtig rolle i forhold til forebyggelse og behandling af borgere.

Albertslund Kommune

Der er 1 ledig kapacitet i Albertslund Kommune. Der er 28.000 borgere i Albertslund Kommune. Boligerne i

Albertslund er meget blandede med både etagebyggeri, villaer og almene boliger. Overalt renoveres byens boliger.

I december 2015 blev det nye sundhedshus indviet, og du har mulighed for at leje lokaler i sundhedshuset.

Vil du vide mere om at være læge i Albertslund Kommune, kan du kontakte læge Trine Sundberg Mikkelsen, mail: tmik00@gmail.com eller sundhedskoordinator Sara Koldkjær Langsted, mail: sara.koldkjaer.langsted@albertslund.dk.

Glostrup Kommune

Der er 1 ledig kapacitet i Glostrup Kommune. Kommunen er lille i både areal og indbyggertal (22.000 borgere). Glostrup er en by i rivende udvikling med et stort bymidteprojekt og en letbane på vej. Glostrup er en sund by i bevægelse, der prioriterer deres borgere højt. Der er et godt og udviklende samarbejde mellem kommunen og de praktiserende læger.

Vil du vide mere om at være læge i Glostrup Kommune, kan du kontakte læge Filip Achen, mail: filip@almenlaege.dk eller konsulent Kathrine Godtkjær Lauritsen, mail: kathrine.godtkjaerlauritsen@glostrup.dk.   

Brøndby Kommune

Der er 1-2 ledige kapaciteter i Brøndby Kommune. Brøndby Kommune er med sine knap 36.000 borgere en grøn forstadskommune med havn, strand og skove, hvor mangfoldighed, fællesskab og en stærk idrætskultur er i højsædet. Kommunen har et godt og tæt samarbejde med lægerne. Der er to praksiskonsulenter, som især på sundheds-, ældre- og beskæftigelsesområdet har regelmæssige møder med forvaltningerne.

Vil du vide mere om at være læge i Brøndby Kommune, kan du kontakte læge Frede Hansen, mail: freddok@mail.dk, sekretariatsleder Louise Svarre Jakobsen, mail: losja@brondby.dk eller praksiskonsulent læge Niels Dreisler, mail: niels.dreisler@dadlnet.dk.

Høje-Taastrup Kommune

Der er 1 ledig kapacitet i Høje-Taastrup Kommune. Der er godt 50.000 borgere i Høje-Taastrup Kommune. Her er både byliv med gode indkøbs- og transportmuligheder, men også idylliske landsbyer, bondegårde og skønne naturområder. Kommunen forventer en befolkningstilvækst, som kan tilskrives anlæggelsen af bydelen Nærheden, der primært rummer familieboliger.

Vil du vide mere om at være læge i Høje-Taastrup Kommune, kan du kontakte læge Lene Hammerhøj på mail: lene@hammerhoj.dk eller centerchef Ulla Callesen, mail: ullaca@htk.dk

Regionale tilbud

Region Hovedstaden og Praktiserende Lægers Organisation i Hovedstaden er klar med konkrete tilbud, råd og vejledning til dig som ny læge. Se mere om de konkrete tilbud, der er iværksat her:

Vil du vide mere om at være læge i Region Hovedstaden kan du kontakte vicedirektør Else Hjortsø, Region Hovedstaden, mail: else.hjortsoe@regionh.dk.

Ansøgning

Har du lyst til spændende og faglige udfordringer i Region Hovedstaden, så send en ansøgning til: Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk. Ansøgningen skal være vedlagt kopi af CV samt autorisationsbevis.

Det er Udvalget vedr. tværsektorielt samarbejde, der fordeler kapaciteterne. I vurderingen af ansøgningerne vil de fysiske forhold for mennesker med funktionsnedsættelser indgå.

ANSØGNINGSFRIST DEN 6. JUNI 2017 KL. 12.00

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016