CareMatch ApS

CareMatch ApS,

Roskilde
15-10-2019

Virksomhedsansvarlig overlæge til Hospice

Kontakt

CareMatch ApS

Lyskær 8
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-10-2019
Udløber:
14-11-2019
Kviknummer:
LJA-76503835
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Anæstesiologi,
Intern medicin,
Onkologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CareMatch søger for kunde

 

Vi søger en virksomhedsansvarlig overlæge, som kan varetage den palliative behandling for patienter på Hospice og være med til at udvikle palliationen fremadrettet. Stillingen er i udgangspunktet på 37 timer. 

 

Palliativbehandling, samt gode patient- og pårørendeforløb

Du bliver ansvarlig for kvaliteten af den palliative behandling, der indretter sig efter den enkelte patients behov og sikrer, at patienten er fysisk og psykisk velbefindende i sin sidste tid, samt medinddrage og støtte de pårørende.

 

Behandlingen hverken fremskynder eller udsætter dødens indtræden, men lever op til de bedste standarder, der findes inden for lindrende behandling. Behandlingen skal opfylde sundhedsmyndighedernes krav til behandling af uhelbredelig syge og døende. 

 

Tværfaglige opgaver og ansvar

Du indgår i det tværfaglige team og medvirker til et godt samarbejde mellem de enkelte faggrupper. Teamet målretter indsatsen over for den enkelte patient. Det er en del af din lederrolle at medvirke til, at vores gode arbejdsmiljø og kultur videreføres.

 

Vi ønsker, at du kan være drivkraft i den fortsatte udvikling af Hospice Sjællands faglighed, uddannelse og forskning. Den virksomhedsansvarlige overlæge skal sammen med den øvrige ledergruppe fungere som et stærkt og effektivt ledelsesteam, der er synligt og skaber retning

 

Personlig og faglig profil

Vi søger en læge med kompetence til at løse komplekse, palliative opgaver, personligt overskud og gode tværfaglige samarbejdsevner. Dertil er fleksibilitet og rummelighed nødvendige kvalifikationer.

 

  • Fagligt kompetent

  • Betydelig viden om palliation

  • Stor interesse for området

  • Dygtig kommunikator

  • Naturlig autoritet

  • IT-kundskaber, en fordel med kendskab til sundhedsplatformen

     

Speciallæger med godkendelse som fagområdespecialist er ønskelig eller speciallæger i onkologi, intern medicin, almen medicin eller anæstesiologi med palliativ erfaring eller interesse herfor opfordres til at søge. 

 

Vi tilbyder

Såfremt du endnu ikke har den relevante uddannelse inden for palliation, er der på sigt mulighed for at få uddannelsen betalt.

 

Om Hospice Sjælland

Vores vision er: Hospice Sjælland er i front inden for den palliative udvikling i Danmark. Vi deltager aktivt med vores viden og faglighed nationalt. Vi sikrer dermed, at Hospice Sjællands tilbud er i tråd med den nyeste viden og evidens til gavn for patienter, pårørende og medarbejdere.

 

Vi er 46 medarbejdere, i alt og har et patientflow på ca. 300 patienter om året.

 

Personalesammensætningen på hospice er som følger: Sygeplejersker, en afdelingssygeplejerske,

en udviklingssygeplejerske, en deltidsansat overlæge, fysioterapeut, sekretær, frivilligkoordinator, pedel, servicemedarbejder, køkkenleder, ernæringsassistenter, harpeterapeuten, præsten og hospicechefen. Dertil er tilknyttet et stort antal frivillige

 

Yderligere information

Vi samarbejder med konsulentvirksomheden CareMatch om denne ansættelse. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Stefan Førster-Christensen på telefon 30 950 957 eller sfc@carematch.dk, hvor du også kan rekvirere en stillings- og personprofil .

 

I forbindelse med rekrutteringsforløbet indgår der en personanalyse.  

 

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. 

 

 

 


Lignende job
Økonomiafdeling
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Ortopædkirurgi, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016