Information til jobannoncører

 
Målrettet og effektiv jobannoncering
Ugeskrift for Læger har i tæt samarbejde med mediehuset DG Media, udviklet jobportalen job.ugeskriftet, hvor vi tilbyder målrettet og effektiv jobannoncering henvendt til læger. DG Media varetager i forvejen al salg af annoncer til magasinet Ugeskrift for Læger, samt dets tilhørende website.

Med jobannoncer på job.ugeskriftet får du målrettet kontakt til speciallæger, sygeplejersker, tandlæger, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere specialister inden for medicinalindustrien.

Få kontakt til de rette kandidater – også dem, som er i job
Når du opretter en jobannonce på job.ugeskriftet, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?
Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via job.ugeskriftets søgefunktioner, nås den bedst gennem andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på job.ugeskriftet med en printannonce i magasinet Ugeskrift for Læger eller et joblink i Ugeskrift for Lægers nyhedsbrev.

Kontakt
Ønsker du at annoncere eller har du spørgsmål til annoncering på job.ugeskriftet, så kontakt DG Media på tlf.: 70 27 11 55 eller send os din annonceordre til DG Media på epost@dgmedia.dk. Herefter vil vi sørge for, at din jobannonce bliver oprettet på job.ugeskriftet.

Klik her – og læs mere om annoncering på job.ugeskriftet