Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen,

København
22-10-2021

1-2 erfarne afdelingslæger søges med mulighed for nedsat arbejdstid til Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kontakt

Kriminalforsorgen

Vigerslev Allé 1D
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-10-2021
Udløber:
09-11-2021
Kviknummer:
LJA-82854753
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Måske har du afhændet din praksis, men har et ønske om fortsat at arbejde? Måske ønsker du mulighed for at arbejde på nedsat tid? Vil du være en del af et stærkt arbejdsmiljø med god tid til den faglige kerneopgave? Vi synes, at du skal læse videre, for vi har et rigtig godt job til dig.

Om jobbet
Du bliver hos os en del af en forholdsvis nyetableret sundhedsenhed, der varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i Kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil skulle arbejde tæt sammen med. Sundhedsenheden ledes af en klinisk overlæge og to oversygeplejersker. Vi kan tilbyde dig et fleksibelt job i Hovedstadens Sundhedsenhed, hvor der først og fremmest er god tid til at løse de faglige opgaver, som primært er almenmedicinske. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel.

Det forventes, at dine opgaver primært vil være i Kriminalforsorgsområde Hovedstadens nordlige matrikler som eks. Helsingør Arrest og Horserød Fængsel. Alt efter ansøgerfeltet vil det være muligt at have primært arbejdssted enten i Horserød Fængsel eller Vestre Fængsel. Der vil, alt efter stillingsstørrelse, være fremmøde på Vestre Fængsel minimum en gang om ugen. Der er fokus på tværfagligt samarbejde samt mødestruktur, der sikrer faglig kvalitet og fagligt fællesskab.

Hverdagen er således dynamisk, der er afveksling i opgaverne og mulighed for at gøre en stor forskel for mennesker på kanten af samfundet.

Om arbejdspladsen
Vi er en god arbejdsplads, der prioriterer den faglige sparring med kollegaer, da vi ved, at vi sammen ved mere. Sparring er også utrolig vigtig, da arbejdet med indsatte ofte giver nogle nye, skæve og interessante vinkler på lægearbejdet, og du vil derfor blive udfordret af problemstillinger, der ligger ud over det ordinære faglige lægearbejde. Kontakten til de indsatte sker i form af tilsyn og konsultationer, hvor der er et stort fokus på sikkerhed, så du vil opleve et trygt og sikkert arbejdsklima. Der benyttes i udgangspunktet IT som i almen praksis (XMO).

Arbejdsmiljøet er sammensat af flere forskellige faggrupper, der problemfrit samarbejder på tværs. Det primære samarbejde er især med sygeplejegruppen, som forestår det helt nære arbejde med de indsatte. Samarbejdstonen er munter, og hjælpsomhed er en værdi, vi virkelig værdsætter - også på tværs af faggrænser.

Hvem er du?
Vores nye kollega(er) skal trives med at arbejde i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere. Vi ved, at vi kommer længst med at være positive og kreative i forhold til de sundhedsfaglige opgaver, der skal løses i hverdagen. Du skal derfor være god til at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende:

  • Du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant klinisk speciallægeuddannelse
  • Du er engageret i samfundsforhold og indstillet på at gøre en forskel for de, der er på kanten af og på kant med samfundet
  • Du har gerne erfaring med/interesse for misbrugsbehandling og psykiatri  
  • Du har gerne undervisningserfaring og vil bidrage til undervisningen i Sundhedsenheden
  • Du har godt humør og god energi. Vi har en sjov og munter omgangstone. Ansøgere med humoristisk sans er et par skridt foran
  • Du har evnen til at samarbejde, og du er psykisk robust
  • Vores arbejdsplads rummer ansatte, der er nyuddannede speciallæger, samt læger der har afhændet almen praksis efter et langt arbejdsliv - så hold dig ikke tilbage!

Det formelle
Arbejdstiden kan både aftales at være fuld tid eller deltid. Arbejdsugen er fordelt på hverdage fra kl. 08:00 kl. 15:30 eller kl. 08:00 kl. 16:30. Der vil løbende kunne afholdes oparbejdede fridage. Der er ikke vagt- eller weekendarbejde.

Endnu ikke overbevist? Se link for en spændende hverdag: Ugeskriftet.dk

Din nye arbejdsplads
Kriminalforsorgens vision er grundlaget for vores arbejde. Visionen er at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet - og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side - og støtte og motivation på den anden. Vi har fokus på opgaven i centrum, og du vil få en masse kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for læger i Staten. Der er mulighed for at forhandle individuelle tillæg.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi ønsker i udgangspunktet at besætte en fuldtidsstilling (37 timer pr. uge), men alt efter ansøgerfeltet kan der blive tale om to deltidsstillinger.

Alt efter ansøgers bopæl vil det primære arbejdssted enten være Horserød Fængsel, Esrumvej 367, 3000 Helsingør eller Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest tirsdag den 9. november 2021.

Samtaler afholdes i uge 46.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe til overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på telefon 7255 5331 eller telefon 7255 1779.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Kriminalforsorgen udgør

Har du læst?
 

nr. 14/2016