Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Forsvarsministeriets Personalestyrelse,

København
09-05-2022

1-2 KLINISKE SPECIALLÆGER TIL VERDENS BEDSTE LÆGESTILLING

Kontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Praktisk information
Oprettet:
09-05-2022
Udløber:
12-06-2022
Kviknummer:
LJA-83595164
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at finde og udvælge fremtidens officerer, piloter, specialstyrkesoldater, sergenter, militærlæger m.fl., så kan denne stilling ved Selektionssektionen under Forsvarsministeriets Personalestyrelse, være din næste arbejdsplads.

Stillingen er enten på fuld tid eller kan deles mellem to speciallæger afhængig af ønsker. Stillingen ønskes besat med tiltrædelse 1. september 2022.

Vi er placeret på historisk lokation på Nyholm i København. Omgivet af vand til alle sider og med Operaen og Refshaleøen som nærmeste naboer. Smukkere bliver det ikke.

Om os
Vores vigtigste opgave i Selektionssektionen er at finde de bedst egnede kandidater til Forsvarets uddannelser og øvrige faste militære stillinger. Vi er cirka 30 medarbejdere og tæller sundhedsfaglige, psykologer, militære medarbejdere mm. Du får et bredt samarbejde på tværs i afdelingen. Teamet, du skal arbejde i, består af en ledende læge, to speciallæger, en sygeplejerske, en social- og sundhedsassistent samt et hold af eksterne lægekonsulenter.

Det sundhedsfaglige teams primære opgave er at helbredsscreene og foretage helbredsvurderinger på aspiranter, som søger optagelse på Forsvarets uddannelser, og til øvrige militære stillinger i Forsvaret. Dit primære arbejdsområde er at foretage helbredsvurderinger i samarbejde med vores lægekonsulenter. Du vil i høj grad også skulle samarbejde og sparre med øvrige teams, blandt andet med vores psykologer og militære sagsbehandlere.

Herudover kommer du til at rådgive interne og eksterne samarbejdspartnere i faglige helbredsrelaterede spørgsmål. Du kommer også til at deltage i Selektionssektionens øvrige kvalitets- og udviklingsarbejde. Du refererer til den ledende læge.
Du får en grundig oplæring og konstant tæt sparring med dine øvrige kollegaer.

Om stillingen
Vi tilbyder en meget fleksibel stilling med et godt miks af overvejende klientkontakt og administrative opgaver. Der er masse tværfagligt samarbejde med andre faggrupper, entusiastiske og engagerede kolleger og gode sociale arbejdsforhold i historiske og skønne omgivelser midt i København. Vi har blandt andet fredagsbar en gang om måneden og spiller badminton hver mandag eftermiddag hvis bentøjet kan holde.

Arbejdet er dagarbejde uden vagter. Arbejdsdagen er typisk 5-8 timer - afhængig af aktivitet. Mødetiden er også fleksibel, men primært mellem klokken 8-15.
Der er ligeledes på sigt mulighed for hjemmearbejdsdage afhængig af opgaver og aktivitet i sektionen.

Da arbejdsbelastningen varierer hen over året, er der behov for at planlægge din arbejdstid efter sektionens opgaver og aktiviteter. Det betyder typisk mere arbejde i travle perioder (forår og efterår), mens der så er mulighed for længere friperioder, når der ikke er så travlt. Dette gælder primært for deltidsansættelser.

Om dig
Du er speciallæge - gerne i almen medicin eller andet speciale med bred medicinsk tyngde. Du er fagligt engageret og har en udpræget grad af selvstændighed og personlig gennemslagskraft. Du er nytænkende og holdspiller og trives i teams samt mestrer tværfagligt samarbejde og har gode kommunikative evner i skrift og i tale. Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, da arbejdsmængden som nævnt varierer hen over året (ved deltidsansættelse).

Da det meste af vores arbejde foregår på diverse IT platforme, er gode IT kundskaber på brugerniveau en fordel. Ligeså er en god portion humor.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til Cirkulære om overenskomst for Læger i staten, jf. dennes bilag 2, Afdelingslæger.

Basislønnen udgør årligt 535.113,36 kr. på fuld tid. Hertil kommer et afdelingslægetillæg på 129.514,68 kr. årligt på fuld tid. Herudover er der mulighed for at forhandle tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Det arbejdsgiverfinansierede pensionsbidrag udgør 17,1% af de pensionsgivende løndele.

Dit daglige tjenestested er indtil videre på Nyholm i København K., hvor vi har gode og gratis parkeringsmuligheder.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende læge Claus Neumann på telefon 2629 1100.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon 7281 9182.

Vi beder dig søge stillingen via ansøgningslinket. Ansøgningen skal indeholde dokumentation for uddannelse og oplysning om tidligere og nuværende beskæftigelse. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er den 12. juni 2022. Vi forventer at holde samtaler uge 24/25.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og ministerområdets øvrige myndigheder løser nogle helt særlige opgaver for rigets sikkerhed nogle gange med livet som indsats. Vi bidrager til den operative kerneopgave ved at rekruttere og fastholde kompetente mænd og kvinder til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger. Og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Det stiller særlige krav til os som HR-organisation.
Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren. Det kræver, at vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget mere. Og vi står klar, når det gælder - også uden for almindelig åbningstid. Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.
Vi er en udviklingsivrig arbejdsplads, hvor ansvar følger initiativ, og hvor dagene sjældent ligner hinanden. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Og den faglige udvikling følger med. Vi er en travl arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab. Det har vi også brug for Danmarks sikkerhed kræver mere end almindelig HR.

Har du læst?
 

nr. 14/2016