Region Hovedstaden - Rigshospitalet

Region Hovedstaden - Rigshospitalet,

København
21-06-2022

Afdelingslæge (radiolog) til Afdeling for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, Diagnostisk Center, Rigshospitalet

Kontakt

Region Hovedstaden - Rigshospitalet

Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-06-2022
Udløber:
15-07-2022
Kviknummer:
LJA-83744906
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Diagnostisk radiologi,
Klinisk fysiologi og nuklearmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Radiologisk afdelingslæge ved Rigshospitalets Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET er ledig til besættelse pr. 1.oktober 2022 eller snarest derefter.

Trænger du til at dygtiggøre dig inden for onko-radiologi? Vi har en ledig stilling til en radiologisk afdelingslæge, der gerne vil prøve kræfter med CT-delen i PET/CT-skanninger.

Vi søger en speciallæge i radiologi, der kunne tænke sig at få øget sine kompetencer inden for onko-radiologi ved at beskrive og arbejde fagligt med kliniske helkrops PET/CT-skanninger i samarbejde med speciallæger i nuklearmedicin. Hvis du får lyst, vil der være muligheder for at involvere dig i andre af afdelingens arbejdsområder (hjerne PET/CT, PET/MR, børne-PET) og i afdelingens forskning, innovation og internationalt arbejde.

Vi har et godt kollegialt fællesskab, og der er gode muligheder for at opnå eller videreudvikle din erfaring inden for den onkologiske billeddiagnostiske verden. Vi er en stor travl afdeling med mange kliniske undersøgelser. Afdelingen for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET varetager nuklearmedicinsk diagnostik, inkl. PET/CT og PET/MR -skanninger, nuklearmedicinsk terapi og lungefunktionsundersøgelser på patienter henvist fra Rigshospitalets kliniske afdelinger og på patienter henvist fra sygehuse i Danmark. Der udføres ca. 100.000 større patientundersøgelser årligt, herunder 15.000 PET/CT-skanninger, og afdelingen deltager i de tilhørende multidiciplinære konferencer.
Afdelingen har 1 PET-hjerneskanner, 7 PET/CT-skannere og 2 PET/MR-skannere samt 2 cyklotroner med tilhørende radiokemisk laboratorium, der laver tracere til kliniske PET scanninger og til forskning.

Afdelingen er forskningsaktiv med 6 professorer og deltager i studenterundervisning i lægeuddannelsen og i uddannelsen i humanbiologi, KU og civilingeniøruddannelsen i medicin og teknologi, DTU og KU. Afdelingen er uddannelsesafdeling i specialet klinisk fysiologi & nuklearmedicin og deltager i videreuddannelse plus i bioanalytikeruddannelsen og i uddannelsen af hospitalsfysikere.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i radiologi. Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægefaglige kompetencer.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst for underordnede læger indgået mellem Yngre Læger og Regionernes lønnings- og takstnævn.

Yderligere oplysninger
Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Sektionsleder i PET, overlæge ph.d. Annika Loft, telefon 35458142 og overlæge, radiolog Elisabeth Albrecht-Beste telefon 35453592.

Ansøgning
Ansøgningen skal vedlægges CV, publikationsliste samt speciallægeautorisation.
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 15. juli 2022.

Udvalgte job
Har du læst?
 

nr. 14/2016